40% reducere!

-50%
Pachet Valeriu Pănoiu

Pachet Valeriu Pănoiu

88,00 LEI 176,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,72kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 2673 times

Product Description

Liniile vieții în astrologie

M-am născut, ce rămâne de făcut?

Cartea Liniile vieții în astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci și o demonstrație vie de cunoaștere și autocunoaștere prin interogarea hărții astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experiențele reale de viață, o informație VIE, modelabilă, care stă la rândul ei sub semnul posibilităților unor noi interpretări. Valoarea acestor interpretări stă în aplicabilitatea lor practică și în faptul că răstoarnă interpretările tradiționale dihotomice, benefic/malefic.

Dincolo de a fi astrolog, Valeriu este și un consilier și mentor înnăscut, cu o știință moromețiană de a ajunge cu vorbele la sufletul oamenilor, stârnindu-le zâmbetul și descrețindu-le încrâncenarea. Ceea ce iubesc la el dincolo de cunoașterea vastă și enciclopedică este știința de a-i orienta pe oameni către locul cel mai potrivit lor din Univers, intuiția de a le da imboldul la momentul potrivit și talentul de a-și încuraja ucenicii din primul moment ca pe niște colegi de valoare, cu o smerenie naturală și reconfortantă într-o lume spirituală a multor orgolii. Corina Chelaru

Valeriu Pănoiu este absolvent de Litere, cu master în lingvistică aplicată și studii doctorale în filologie, studiază astrologia de peste 25 de ani și o practică la nivel profesionist de mai bine de 15.

Profesor prin vocație și astrolog prin destin, a publicat sute de articole, a avut zeci de apariții TV sau în mediul online, a realizat emisiuni, oferă consiliere, susține cursuri, ateliere și conferințe de astrologie, numerologie, dezvoltare personală și spirituală, organizează tabere de astrologie în țară și străinătate.

În cărțile sale își împărtășește cunoașterea într-o viziune originală, integrativă și pragmatică. Liniile vieții în astrologie este o nouă invitație la abordarea empirică a acestui străvechi limbaj simbolic, care își dezvăluie pe deplin sensurile și utilitatea doar celor care își creează propria relație cu astrologia și aplică infinitul acestei cunoașteri la experiențele de viață trăite conștient.


Numerologie și destin

După succesul cărții Astrologia de la Cer la Pământ, Valeriu Pănoiu, unul din cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoaștere, de data aceasta prin numerologie. Convins că genialitatea constă în simplitate și că întrebările existențiale își conțin răspunsul în simboluri aflate la vedere, cum ar fi numerele, autorul realizează conexiuni ingenioase și reușește să găsească cel mai accesibil limbaj pentru a explica pe înțelesul tuturor informații pline de sens ce cuprind însuși sensul vieții.

Abordarea generală a numerologiei, cu firele ce o leagă de ştiinţele exacte (matematică) şi, în egală măsură, de științele ezoterice, continuă cu studiul numerologiei personalității, mai degrabă un studiu de psihologie fundamentată pe spiritualitate și tradusă prin coduri numerice, ajungând la ramificațiile numerologiei aplicate în viața de zi cu zi.

Spre deosebire de astrologie, numerologia este o ştiinţă mai abstractă, pe o treaptă superioară de sinteză, implicit mai sentenţioasă, informațiile fiind mai directe și mai clare. Astrologia ne spune de ce ni se întâmplă ceea ce ni se întâmplă, fiind o știință a conștientizării; numerologia este o ştiinţă a acordării cu ritmurile cosmice, a sincronizării conștiente cu întregul Univers.


Astrologia de la Cer la Pământ

„Astrologia de la Cer la Pământ” este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planete, cicluri planetare, case astrologice şi semnificaţia lor, Ascendent, Guvernator etc., precum şi alte cunoştinţe necesare pentru însuşirea acestui acest limbaj milenar complex, alcătuit din semne și simboluri.

După familiarizarea cu partea de teorie, autorul ne arată, pas cu pas, cum să ne creăm propria hartă natală, în stilul vechi, cu creionul în mână, şi apoi, odată creată, în carte avem tot ce trebuie ca să o interpretăm şi să ajungem la cunoașterea de sine şi la înțelegerea, pe cale intuitivă, a rostului vieții noastre pe Pământ.

Valeriu Pănoiu abordează descrierea şi predarea astrologiei într-un mod vizionar, asimilând cunoaşterea furnizată şi de alte sisteme spirituale, ajungând astfel la un sistem complex de autocunoaştere prin revelaţii, în care astrologia este numai pretextul pentru a deschide calea spre evoluţia spirituală. Din acest motiv, această carte este o lectură de referinţă atât pentru începători, cât şi pentru studenţii avansaţi în studiul astrologiei – şi pentru oricine este interesat de dezvoltarea personală.


Cartea Relațiilor

Relațiile... Le dorim, le plănuim, le așteptăm, le construim, le distrugem, le deplângem...

Uneori le savurăm și le trăim plenar. Și aceasta de mii de ani... Relațiile sunt principala cauză a stresului, deci și a îmbolnăvirii, la toate nivelurile: fizic, emoțional, spiritual.

Află din „Cartea Relațiilor” ce anume nu merge de fapt în relațiile tale și cum să scapi de frică în favoarea iubirii. Inegalabilul Valeriu Pănoiu îți împărtășește în cartea de față analizele sale profunde și, cu inconfundabilul său stil tonic și constructiv, îți arată cum să tragi linie și cum s-o iei de la capăt cu mai multă înțelepciune.

Învață cum să-ți refaci cea mai importantă relație din viața ta: cea cu tine însuți. Apoi folosește ghidajul lui Valeriu Pănoiu pentru a-ți vindeca relațiile existente și pentru a crea unele noi care să-ți aducă adevărata împlinire!


Praf de stele

Editura For You îți propune o nouă lucrare de referință semnată de Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României.

Autorul realizează o sinteză fără precedent în spațiul românesc, creând o mult așteptată și măiestrit întocmită istorie a astrologiei, în stilul proaspăt și ludic ce l-a consacrat. Cartea conține și comentarii astrologice pe diverse teme de interes larg, de la relații umane până la soarta lumii și fixarea scopurilor mici și mari, toate menite să-l ajute pe cititor în cunoașterea de sine, cunoașterea altora și cunoașterea Scopului cu care ne-am născut.

Valeriu Pănoiu impresionează și de această dată prin atenta documentare, prin rafinamentul și originalitatea interpretărilor, prin profunzimea și pragmatismul observațiilor psihologice, precum și prin scriitura tonică și prietenoasă, plină de inspirație pentru orice cititor.

Cartea Praf de stele este o sărbătoare, un dar și un vânt prielnic pentru toți oamenii care explorează dincolo de ceea ce știu deja. Este, în același timp, un exemplu de înțelegere originală și o încurajare că se poate să-ți trăiești unicitatea indiferent de lumea din care faci parte sau de vremuri.


Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Valeriu Pănoiu

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.