50% reducere la pachete și lecturi de vară!

-50%
Pachet Terapii

Pachet Terapii

58,00 LEI 116,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Pagini: 176+336+320
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,75kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 1823 times

Product Description

Masajul thailandez

Manual ilustrat pentru începători și avansați

Medicina tradițională thailandeză consideră că există 72 000 de sen-uri: fiecare parte a corpului este conectată la toate celelalte părți printr-o rețea infinită și intrinsecă de energie, cunoscută ca prana (sanscrită), qi sau chi (chineză) ori lom (thailandeză). În gândirea thailandeză, sen creează o pânză de energie care se infiltrează în corpul tuturor ființelor și care vibrează ca răspuns la experiențele fiziologice, psihologice și spirituale. Conform tradiției, energia se manifestă și dincolo de corp, creând un câmp în jurul organismului cunoscut sub numele de „aură”.

Manualul ilustrat Masajul thailandez, conceput de doi practicieni cu experiență, oferă inițierea într-o străveche tehnică de vindecare și aprofundarea rutinelor clasice de masaj thailandez. Instructorii avansați care au fost nevoiți să-și creeze propriile ghiduri de studiu vor găsi în acest manual un material care îi ajută să-și economisească timpul, iar începătorii vor aprecia combinația lecțiile concrete și exemplele elocvente. Bogat ilustrat cu imagini și pași alternativi, cartea conține și explicații despre canalele sen și legăturile lor cu întregul corp.


Medicina chineză pentru lumea modernă

Previno și vindecă bolile moderne cu străvechea medicină chineză!

Înțelepciunea veacurilor și-a păstrat puterea vindecătoare și în cazul afecțiunilor moderne – de la stresul provocat de tehnologie până la consumul de alimente nesănătoase și anxietatea din jurul nenumăratelor responsabilități. 

Cartea Medicina chineză pentru lumea modernă revoluționează modul în care medicina chineză e folosită și predată în secolul XXI. E. Douglas Kihn, autorul acestui ghid unic și cuprinzător, are ca obiectiv regândirea asistenței medicale astfel încât metodele profilactice și holistice să prevină maladiile grave. El oferă strategii practice și direcții specifice pentru înlocuirea obiceiurilor nesănătoase cu unele sănătoase, concepute pe baza celor 5 Elemente, a celor 8 Principii și a celor 12 Canale primare. 

Utilizează și tu uimitoarele posibilități ale medicinei chineze pentru vremurile actuale!


Farmacia ta interioară 

Schimbă-ți modul de a gândi despre boală și vindecare!

În lumea de azi, aproape o treime din oameni trăiesc cu o boală cronică, precum osteoartrită, astm, arsuri la stomac, boli de inimă, hipertensiune arterială, diabet sau anxietate/depresie și tulburări de dispoziție. Cele mai multe afecțiuni cronice sunt autoinduse, ca efect al stilului nostru de viață și al dezechilibrului de substanțe pe care corpul nostru le produce. 

Vestea bună e că lucrarea Farmacia ta interioară îți oferă soluții pentru a trăi încă 5, 10 și chiar 20 de ani de calitate, ce pot întârzia, amâna și minimiza apariția bolilor cronice. Alocându-ți 10% din timpul liber pentru activități sănătoase (circa 5 ore pe săptămână), poți să-ți previi îmbolnăvirile sau să-ți reduci bolile pe care le ai.

Cartea semnată de dr. Robert Blaich provine din experiența sa unică de 35 de ani, din activitatea sa de formare a peste 5 000 de medici și tratarea a mii de pacienți sau persoane care doresc să obțină performanțe fizice și psihice mai bune și să țină bolile departe.

Descoperă și stăpânește cei trei factori de bază ce-ți determină farmacia interioară să producă substanțe bune, care îți îmbunătățesc starea de sănătate și îți reduc la minimum îmbătrânirea și bolile cronice!


Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Terapii

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.