CADOURI pentru rezultate remarcabile! „Știința influenței” cadou la comenzi de 100 lei, „Știința influenței și „Știința motivației” cadou la comenzi de 150 lei!
Vezi regulamentul

Cadouri și 50% reducere la peste 300 de cărți!

-50%
Pachet Terapie pentru autism - Mary Lynch Barbera

Pachet Terapie pentru autism - Mary Lynch Barbera

34,00 LEI 68,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Pagini: 336+288
Dimensiuni: 13x20
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 1411 times

Product Description

Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autism

Metoda Turn Autism Around pentru semnele timpurii de autism

Cartea Ghidul TAA pentru părinții copiilor cu autism este special concepută pentru a ajuta familiile să abordeze dificultățile inerente tulburărilor din spectrul autist. Dr. Mary Lynch Barbera oferă sfaturi și soluții eficiente privind dificultățile legate de alimentație, somn, îngrijire corporală, vorbire, joc, siguranță și comportamente problematice. Autoarea prezintă numeroase studii de caz din experiența ei și oferă teste de evaluare a abilităților copilului, repere pentru crearea unui plan de lucru, sugestii pentru sesiuni mici de câte 15 minute pe zi, împreună cu numeroase alte strategii care le redau familiilor încrederea și speranța în vindecare.

Terapia axată pe comportamentele verbale

Metoda comportamentului verbal (VB) este o formă de analiză comportamentală aplicată (ABA) care se bazează pe analiza comportamentului verbal, aşa cum o face B.F. Skinner şi care funcţionează foarte bine în cazul copiilor care au abilităţi minime sau inexistente de limbaj. În această carte, Mary Lynch Barbera se bazează pe propria ei experienţă, ca analist comportamental certificat şi părinte al unui copil cu autism, pentru a explica metoda comportamentului verbal şi modul ei de folosire.

Acest ghid oferă instrucţiuni pas cu pas şi informaţii din abundenţă, despre cum să-i ajutăm pe copii să dezvolte aptitudini de limbaj şi de vorbire mai bune, în acelaşi timp explicând cum să predăm folosirea limbajului mimico‑gestua, în cazul copiilor neverbali. Un capitol întreg se concentrează pe modalităţi de a reduce comportamentele problemă, iar volumul conţine şi informaţii utile cu privire la predarea deprinderilor de mers la toaletă şi a altor aptitudini de independenţă, care sunt utile unui copil.

Terapia axată pe comportamentele verbale le va da părinţilor şi specialiştilor care nu cunosc principiile ABA şi VB, posibilitatea de a începe imediat să folosească metoda comportamentului verbal în educarea copiilor cu autism şi cu tulburări conexe.

DESPRE AUTOARE

Dr. Mary Lynch Barbera, RN, BCBA‑D, a „căzut“ în lumea autismului la sfârșitul anilor 1990, când primul ei fiu, Lucas, a început să prezinte semne de autism. De‑a lungul următoarelor două decenii, Mary s‑a transformat dintr‑un părinte copleșit și confuz într‑o analistă comportamentală certificată la nivel de doctorat (BCBA‑D) și în autoarea cărții The Verbal Behavior Approach: How to Teach Children with Autism and Related Disorders. Mary susține conferințe în întreaga lume, este autoare de podcasturi și creatoare de cursuri online, iar pentru activitatea desfășurată a primit numeroase premii. Misiunea ei este de a-i ajuta pe părinți și specialiști să schimbe cursul autismului (sau al semnelor de autism) pentru milioane de copii din întreaga lume. 

Site‑uri: MaryBarbera.com și TurnAutismAuround.com

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Terapie pentru autism - Mary Lynch Barbera

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.