Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

-50%
Pachet Gregg Braden (TRANSPORT GRATUIT)

Pachet Gregg Braden (TRANSPORT GRATUIT)

127,00 LEI 254,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Autor: Gregg Braden
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 1,50kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 1042 times

Product Description

Cărțile lui Gregg Braden au făcut parte de cinci ori din topurile New York Times ale celor mai vândute cărți. Este om de știință și conferențiar recunoscut la nivel internațional ca pionier în crearea unei punți între știința modernă, înțelepciunea antică și potențialul uman. 

Din 1979 până în 1990, Gregg a lucrat ca specialist în identificarea și rezolvarea problemelor în perioadele de criză pentru companii din topul Fortune 500, inclusiv la Cisco Systems (primul lor director tehnic), la Phillips Petroleum (geolog informatician în timpul primului embargo petrolier din 1979–1980) și Martin Marietta Defense Systems în timpul Războiului Rece (ofițer de legătură cu Comandamentul US Air Force/Star Wars Defense Initiative).

El continuă și astăzi să rezolve probleme, pe măsură ce îmbină știința modernă și înțelepciunea trecutului pentru a dezvălui soluții practice la problemele ce ne pun viața sub semnul întrebării. Cercetările sale au condus la 12 cărți premiate, publicate în peste 40 de limbi. 

Gregg  este  membrul  unor  organizații  vizionare  și consilii de experți, inclusiv Asociația Americană pentru Progres Științific, Comitetul Director pentru Inițiativa de Coerență Globală și Organizația pentru Leadership Evolutiv. El și-a prezentat descoperirile în peste 30 de ani în țări de pe șase continente, a apărut în 16 filme și a ținut prelegeri la Organizația Națiunilor Unite, la companii din topul Fortune 500 și la Armata americană. 

În 2019, revista Watkins Mind Body  Spirit din Marea Britanie l-a listat pe Gregg în topul „Cei mai influenți 100 de contemporani în domeniul spiritualității“, pentru al șaselea an consecutiv. 

El a primit numeroase premii, inclusiv Premiul Conscious Visionary la festivalul de film Illuminate 2019, Premiul Walden New Thought 2019 și o nominalizare în 2020 la prestigiosul Premiu Templeton, instituit pentru a onora „persoane deosebite care și-au dedicat talentele pentru extinderea viziunii asupra menirii omului și asupra realității supreme“.

Gregg este considerat o autoritate de frunte în fuziunea dintre înțelepciunea trecutului nostru și știința, vindecarea și pacea viitorului. De peste 20 de ani, Gregg a căutat prin sate din vârful munților, prin mănăstiri îndepărtate, prin temple străvechi și texte uitate ca să descopere secretele de dincolo de vremuri.

Căutarea sa a dus la publicarea, în anul 2004, a cărții „Codul  lui  Dumnezeu”, lucrare de natură să spulbere orice paradigmă și să dezvăluie adevăratele cuvinte ale unui mesaj străvechi, codificat în ADN-ul din tot ce este viață.

Între 1998 și 2005, călătoriile lui Gregg la mănăstirile din Tibetul Central i-au dezvăluit o formă uitată de rugăciune, care s-a pierdut în urma cenzurărilor repetate ale textelor biblice de către Biserica Creștină Timpurie. 

În lucrarea sa din 2006 „Secretele pierdute ale rugăciunii”, el documentează acest mod de rugăciune care nu are cuvinte sau expresie exterioară, însă ne dă acces la forța cuantică ce conectează toate lucrurile.

De la revoluționara carte „Trezirea la punctul zero” până la familiaritatea din „Pășind între lumi” și controversata „Efectul Isaia”, lucrările lui Gregg trezesc ce e mai bun în fiecare dintre noi, inspirându-ne cele mai profunde pasiuni cu instrumentele potrivite pentru a construi o lume mai bună.

Pachetul de cărți Gregg Braden conține:

Codul lui Dumnezeu

Codurile înțelepciunii

Efectul Isaia

Matricea Divină

Secretele pierdute ale rugăciunii

Suntem creați cu intenție

Vindecarea spontană a credinței

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Gregg Braden (TRANSPORT GRATUIT)

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.