Carte cadou la alegere la orice comandă! Comandă din cont și primești înapoi 10% din valoarea comenzii!
Vezi programul de fidelitate

Carte cadou la alegere la orice comandă!

-35%
Pachet cărți – Eldon Taylor

Pachet cărți – Eldon Taylor

101,40 LEI 156,00 LEI
Pret conține 5% TVA
Pagini: 432+416+236+19
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0.8 Kg
Cumpărând acest produs, primești 101 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 2918 times

Product Description

Marea înșelătorie

Care a fost ultimul tău gând original, autentic?

De mai bine de un secol se dă o bătălie tăcută pentru teritoriul minții noastre. Armele sunt atât de bine ascunse, încât oamenii nu sunt conștienți de utilizarea lor. Tacticile sunt atât de eficiente, încât, chiar și când victimelor li se spune ce se petrece, acestea protestează indignate, dar îi permit totuși procesului să continue. Efectele se răspândesc precum un virus înverșunat, exercitând un control și mai puternic asupra unui număr tot mai mare de oameni, în fiecare zi. Și ne dorim ca toate acestea să fi fost doar ficțiune!

În Marea înșelătorie, Eldon Taylor explorează bombardamentul informațional destinat să ne subjuge mintea și inima 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. El demonstrează cum ne sunt infuzate clișee în conștiință, devenind apoi meme culturale. Însuși procesul tău decizional este dirijat și manipulat, iar căutarea descoperirii sinelui tău real devine astfel mai dificilă, uneori chiar imposibilă.


Programarea mentală

Explozia tehnologică din secolul XXI ne oferă nenumărate instrumente de lucru și oportunități. În prezent, practic orice pare posibil. Însă inovațiile pozitive au venit la pachet cu consecințe periculoase, care ne privează de un drept din naștere: puterea minții de a gândi liber.

Cartea Programarea mentală ne prezintă numeroase cercetări efectuate pentru a descoperi modalitățile în care ne sunt controlate fiecare gând și fiecare dorință. Ceea ce vei afla din ea te va șoca și te va îngrozi: controlul asupra psihicului uman a devenit o mare afacere. Când vei termina de citit cartea, nu vei mai putea ignora adevărul că gândurile tale nu sunt propriu-zis ale tale.

Însă ceea ce poți face este să utilizezi instrumentele concepute de renumitul Eldon Taylor pentru a-ți recâștiga controlul asupra propriei minți și pentru a o reprograma. Autorul îți oferă în această carte cunoștințe, informații și metode ușor de utilizat ce îți vor permite să-ți construiești viața pe care tu singur o visezi pentru tine. Nu te mai lăsa manipulat în niciun aspect al vieții tale – nici în ceea ce faci, nici în starea de spirit, nici în definirea aspirațiilor, nici în ceea ce alegi să consumi!


Ce înseamnă asta?

Principala persoană la care mă gândesc, în timp ce scriu şi îţi împărtăşesc această carte, eşti tu. Viaţa mea s a desfăşurat în unele dintre cele mai surprinzătoare, şi totuşi obişnuite, moduri şi, de cele mai multe ori, am trecut cu vederea ceea ce era evident. Experienţa îmi arată că nu sunt singurul care a procedat astfel   cei mai mulţi dintre noi respingem ceea ce este vizibil, iar uneori chiar şi ceea ce e mai important – însuşi sensul vieţii.

Pare banal să sugerez că o cercetare a sensului vieţii este justificată. La urma urmei, aceasta face obiectul religiilor, al mentorilor spirituali, ba chiar al consilierilor şi al psihologilor – este omniprezentă. Este adevărat, dar, spre deosebire de majoritatea cărţilor de pe rafturile librăriilor, eu nu pretind că îţi spun vreun mare secret. Deloc. În schimb, îţi voi cere să te gândeşti la ceea ce crezi, să examinezi lucrurile banale din viaţa ta de zi cu zi şi să te întrebi: Ce înseamnă asta?

Mulţi ne punem această întrebare, mai ales atunci când reflectăm asupra unor chestiuni care se împotrivesc explicaţiilor tipice. Trăim acest gen de situaţie, mai des decât am putea crede. Suntem o specie conştientă, raţională, care se mândreşte cu creierele mari şi cu modul în care le foloseşte. Creierul ne diferenţiază de alte forme de viaţă care ne populează planeta – sau aşa credem. Dacă aceasta este situaţia, iar noi eşuăm în a ne folosi creierele, atunci percepţia noastră despre lume este cu puţin diferită de cea a unui animal inferior, precum maimuţa. Dar se mai spune şi că „Dumnezeu l-a înzestrat pe om cu capacitatea de a gândi.” Deci, cum este? E corect să întreb : Ce înseamnă asta?

Evenimente – şi chiar mai mult, lecţii şi gânduri – m-au determinat să mă întreb acest lucru de mai multe ori. De exemplu, odată am visat ceva care mă avertiza într o privinţă. Visul m-a trezit şi, într adevăr, am descoperit că focul despre care visam tocmai se pornise în bucătăria mea. Am stins flăcările, apoi m-am aşezat şi am reflectat asupra întregii experienţe. Analiza făcută de emisfera stângă îmi sugera că îmi amintisem, la un anumit nivel al fiinţei mele, că lăsasem aragazul aprins şi un prosop de bucătărie lângă el. Evaluarea făcută de emisfera dreaptă era cu totul diferită: o putere mă trezise, poate că un ghid spiritual sau ceva asemănător, dar, oricare ar fi fost sursa, nu fusese numai meritul minţii mele. M-am întrebat atunci: Ce înseamnă asta?


Autohipnoză și tehnici subliminale (include CD)

Vrei să-ţi schimbi anumite trăsături de caracter?

Ţi se pare dificil și costisitor?

Simţi că simpla „gândire pozitivă” nu te ajută?

Nu ezita să folosești autohipnoza şi tehnologia subliminală ca instrumente de dezvoltare personală!

În mod nedrept și dezinformat, aceste două tehnici sunt învăluite cu o aură de misticism, devenind un fel de legende urbane. Adevărul e că atât autohipnoza, cât şi comunicarea subliminală sunt susţinute de cercetări complexe, ce le demonstrează eficienţa. Odată deprinse, ele pot fi personalizate pentru orice situaţie şi folosite aproape oriunde şi oricând.

Cartea Autohipnoză şi tehnici subliminale te învaţă concret și corect să-ţi explorezi și să-ţi dezvolţi personalitatea.

Află de la Eldon Taylor, expert cu prestigiu internaţional, care sunt beneficiile realiste și pragmatice ale hipnozei şi comunicării subliminale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    1            5
Captcha