Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

-50%
Pachet Călătorii vindecătoare

Pachet Călătorii vindecătoare

47,50 LEI 95,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Greutate: 0,60kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 427 times

Product Description

Același suflet, mai multe trupuri

„La fel cum am trăit nenumărate vieți anterioare, tot așa vom trăi și vieți viitoare nenumărate. Folosindu-ne de ceea ce a fost și de ceea ce va urma, putem să-i dăm formă viitorului lumii și viitorului nostru. Asta seamănă cu străvechea noțiune de karmă: ceea ce semeni, aceea culegi. Dacă plantezi semințe mai bune, dacă ai grijă de culturi și acționezi mai bine, atunci ceea ce vei recolta în viitor îți va răsplăti eforturile.

Viitorul se naște din trecut. Faptul că viitorul este flexibil și că noi vom fi prezenți în acel viitor sunt conceptele discutate în această carte. Compasiunea, empatia, nonviolența, răbdarea și spiritualitatea sunt lecții de viață pe care toți trebuie să le învățăm.” – Dr. Brian Weiss

Bolile karmice

Deschizător de drumuri în domeniul fascinant și prea puțin cercetat al bolilor karmice, Daniel Meurois-Givaudan ne invită într-o călătorie vindecătoare în viețile trecute, pe parcursul căreia putem identifica evenimentele semnificative ale căror consecințe ne tulbură și în prezent.

Parcurgând firul călăuzitor al întâmplărilor dinaintea nașterii, avem posibilitatea unei mai bune înțelegeri și chiar a vindecării acelor afecțiuni pe care medicina și știința convenționale nu le pot explica și trata până la capăt. Dincolo de caracterul deosebit de util al acestui demers, o bună înțelegere a evenimentelor amintite constituie și piatra de temelie a reconstrucției și a desăvârșirii sinelui, a elevării spirituale și a menținerii unei stări optime de sănătate.

Cu o experiență de peste 25 de ani în citirea aurei, Daniel Meurois-Givaudan ne invită în cartea de față să-i fim alături chiar în laboratorul său de lucru, punându-ne la dispoziție metoda prin care investighează cea mai sofisticată și mai misterioasă dimensiune a omului, viața spirituală, din perspectiva bagajului „istoric“ pe care aceasta îl presupune.

Citirea aurei pentru începători

Învață să citești aura, manifestarea energetică a sufletului! Cartea „Citirea aurei pentru începători” îți arată pas cu pas cum să identifici aurele și cum să interpretezi minunata energie care emană din tine și din ceilalți.

Richard Webster îți împărtășește metodele sale de citire a aurei, cu efecte dovedite în cursurile sale. El te învață prin ghidul „Citirea aurei pentru începători” inclusiv cum să simți vibrația aurei, cum să-i vezi culorile și cum să interpretezi semnificația acestora. Pe măsură ce deprinzi tehnicile prezentate în această carte, vei reuși:

• să găsești cariera care ți se potrivește cel mai bine;

• să relaționezi mai bine cu oamenii din viața ta;

• să te bucuri de o stare de sănătate excelentă;

• să descoperi domenii ale vieții la care trebuie să lucrezi;

• să imprimi în aura ta ceea ce vrei în viitor;

• să schimbi starea aurei și să stimulezi chakre specifice prin muzică, cristale, culori.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Călătorii vindecătoare

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.