Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Pachet Acasă cu Dumnezeu

-24%
Pachet Acasă cu Dumnezeu

Pachet Acasă cu Dumnezeu

  • 125,00RON95,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 190

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

Acasă cu Dumnezeu, într-o viață care nu se sfârșește niciodată

Ce se întâmplă cu adevărat în această viaţă şi ce se va întâmpla când ea se termină?

Ne vom reîntâlni cu cei dragi, care au plecat înaintea noastră?

Dumnezeu va fi acolo, ca să ne întâmpine? Va exista o zi a Judecăţii de Apoi? Vom avea voie să ne furişăm în Rai?

Vom şti vreodată ce se întâmplă după ce murim?

Dar se va întâmpla, oare, ceva?

 În această carte găsiţi răspunsuri cutremurătoare, care vă taie respiraţia, la întrebările pe care fiecare fiinţă umană şi le pune, pe parcursul întregii vieţi.


Când totul se schimbă, schimbă totul. În vremuri tulburi, o cale către pace


Viaţa şi munca lui Neale Donald Walsch au ajutat la crearea renaşterii spirituale în întreaga lume. Cartea de faţă este a şaptea din seria Conversații cu Dumnezeu care a ajuns pe lista de bestselleruri ale lumii şi a zecea publicată de Editura For You. Autorul cărţilor Conversatii cu Dumnezeu prezintă o perspectivă nouă şi uluitoare asupra a ceva neaşteptat de simplu: Schimbarea.

În viaţa noastră apar acum multe schimbări – dar „schimbare” este, oare, egal cu „criză”? Nu. Nu, în cazul în care avem mijloacele de a schimba experienţa schimbării – şi exact aşa ceva prezintă cartea de față. Este mai mult decât o carte despre schimbare: vorbește despre modul în care funcţionează viaţa însăşi și despre însăşi natura schimbării – de ce se întâmplă, cum să o abordăm şi cum să o facem să fie în avantajul nostru. În paginile sale găsești Nouă Schimbări care pot Schimba Totul.

Este oare posibil ca ceea ce urmează să citești să vină la tine chiar în momentul potrivit?

Este vorba despre un dialog continuu, despre cum să abordăm toate schimbările din viaţă – cele care au fost şi cele care vor urma. Mulţumită acestei cărţi remarcabile, nu va mai fi nevoie să înfrunţi singur aceste schimbări.


Ce a spus Dumnezeu. Cele 25 de mesaje esențiale din Conversații cu Dumnezeu ce îți vor schimba viața și lumea


Cel mai important mesaj al lui Dumnezeu către lume: „M-AȚI ÎNȚELES COMPLET GREȘIT.“

Inspirați de seria de nouă cărți intitulată Conversații cu Dumnezeu, mulți oameni i-au cerut lui Neale Donald Walsch să găsească o modalitate de a exprima cele mai importante mesaje ale lui Dumnezeu într-o versiune mai succintă.

Cartea Ce a spus Dumnezeu detaliază și explică exact ceea ce trebuie să știm despre viață și despre cum să o trăim. Walsch ne încurajează să renunțăm la toate capcanele religioase și culturale, să trăim experiența vieții ca ființe umane, supuse greșelii, precum și ca ființe tolerante, sincere și complete, bazându-ne pe istorie, extinzând-o și îmbogățind-o.

A merge mai departe în această călătorie spirituală, din ce în ce mai vastă și mai cuprinzătoare, înseamnă nu numai să înțelegem ceea ce consideră Walsch a fi cele mai importante și profunde percepții din conversațiile sale cu Dumnezeu, ci să le și folosim în viața de zi cu zi. În acest scop, Walsch ne oferă sugestii ferme și sigure despre cum să aplicăm fiecare dintre cele 25 de Mesaje Esențiale.

Dacă noi, oamenii, am începe chiar de azi să ducem mai departe aceste mesaje, am schimba lumea.


Prietenie cu Dumnezeu (ediție revizuită)


Esența mesajului transmis de Neale Donald Walsch în toate cărțile sale constă în ideea simplă și sublimă că sacrul sălășluiește în fiecare om și că oricine poate dialoga cu Dumnezeu – oriunde și oricând.

Neale ne îndeamnă să ne construim propria relație cu Dumnezeu. Este suficient să ne oprim și să începem să ascultăm… Iar conversația începe de la sine. Ca în orice relație, conversația reprezintă primul pas către stabilirea încrederii, către construirea prieteniei, către crearea comuniunii.

În Prietenie cu Dumnezeu, Neale ne împărtășește cum a decurs această călătorie în cazul său și ne conduce către metode de a ne întări și aprofunda propria relație cu Dumnezeu. Și de această dată, Neale răspunde dorinței inimii noastre: o legătură mai apropiată, mai bogată și mai deplină cu Dumnezeu. O prietenie cu Dumnezeu.

Neale Donald Walsch

A schimbat modul în care gândesc milioane de oameni de pe întregul Glob. Cele trei volume din „Conversații cu Dumnezeu” au fost bestselleruri în topul New York Times vreme de peste doi ani. Cele 29 de cărți scrise de el vorbesc despre spiritualitate și aplicațiile sale în viața cotidiană.

Cuvintele acestui autor profund și talentat au fost traduse în 37 de limbi și au ajuns pe toate continentele. La cererea cititorilor, Neale a creat mai multe asociații care pledează pentru pace, claritate și iubire (Fundația CWG, CWG pentru Părinți, Echipa Umanității, Conversația Globală etc.).

Editura For You le-a adus cititorilor români peste 15 titluri semnate de Neale Donald Walsch.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare