Comandă din cont și primești înapoi puncte de recompensă pentru extra reducere la următoarea comandă.
Vezi programul de fidelitate

-20%
Pachet Irina Binder – 2 cărți

Pachet Irina Binder – 2 cărți

70,00 LEI 87,00 LEI
Pret conține 5% TVA
Pagini: 264+352
Dimensiuni: 13x20
Cumpărând acest produs, primești 70 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 1102 times

Product Description

Comandă din cont și primești înapoi 10% din valoarea comenzii pentru a-i folosi la următoarea comandă pe site! Cei 10% se transformă în puncte de recompensă pe care le găsești în secțiunea „Puncte de recompensă” din contul tău. 

Iubirea te învață

Cum ar fi dacă în fiecare zi ai aduce zâmbetul pe chipul cuiva? 

Cum ar fi dacă nu ai mai amâna să faci schimbarea în bine la care tânjești de atâta vreme? 

Cum ar fi dacă ți-ai înfrumuseța viața cu podoaba faptelor bune? 

Există zile în care pare că agitația treburilor și grijilor nu ne mai lasă răgaz pentru gândire, pentru simțire, pentru savurarea frumuseții lumii. Zile în care parcă acționăm pe pilot automat și la sfârșitul cărora rămânem cu gustul amărui al senzației de timp irosit, de viață trăită doar pe jumătate.

Prin noua ei carte cu valențe educative și inspiraționale, Iubirea te învață, Irina Binder ne readuce aminte de bucuriile uitate ale vieții, de misiunea cu care ne naștem și de scopul pentru care trăim: Iubirea. Iubirea din faptele bune, Iubirea din darurile dezinteresate, Iubirea din gesturile frumoase și din conduita respectuoasă, Iubirea din atenția față de natură și față de sine. 

Este timpul să trăiești întru Iubire!

„Fiecare carte scrisă de Irina Binder te face să privești lumea cu alți ochi, mai buni, mai iubitori și cu mult mai multă motivație.” – Veronica, Goodreads


„Irina este un suflet cald, un copil frumos ce a știut să-mi capteze atenția prin trăirile ei, prin o parte din viața ei.” – Lucica, Goodreads 


„Irina scrie tare bine și citind-o mi-au reînviat stări și sentimentele pe care uitasem să le simt.” – Alexandra, Goodreads 

Insomnii

Cartea Insomnii este o colecţie de eseuri ce reuneşte cele mai cunoscute şi mai iubite „insomnii” ale Irinei – pastilele de înţelepciune care s-au bucurat de cea mai mare apreciere în rândul cititorilor.

Dezvoltat iniţial sub formă de blog, devenit în scurt timp adevărat balsam pentru suflet şi generator de dependenţă, proiectul „Insomnii” a grupat în jurul lui câteva zeci de mii de cititori din toată ţara şi din străinătate, uniţi prin universalitatea emoţiilor cărora autoarea, Irina Binder, reuşea să le dea glas mai bine ca nimeni alta.

Cartea Insomnii de Irina Binder dă glas sărbătorii sufletelor noastre. Îndelung aşteptată de public – mai mult, scrisă la cererea cititorilor –, cartea Insomnii este o colecţie de cugetări despre iubire, familie, dorinţe, visuri, împliniri, dezamăgiri, regrete, despre viaţă cu bune şi cu rele. Reflecţiile nocturne cuprinse în cartea Insomnii sunt trăirile fiecăruia dintre noi, din orice colţ al lumii şi din orice epocă, aşadar, ne vom regăsi oriunde am deschide-o, iar inima noastră îşi va găsi alinare.

„A venit momentul fericit în care Insomniile Irinei Binder să ni se prindă ca o podoabă în jurul sufletelor, iar gândurile ei de la ceasuri târzii să ne îmbrățișeze pe toți cu generozitate. Citindu-i trăirile, vom descoperi încă o dată, cu uimire, că nedormirile ei sunt și ale noastre, că nesomnul meu și al tău ne apropie pe toți în acele clipe în care reușim să ne privim viața cu sinceritate și cu inimile așternute în palme. Vom afla astfel, în nopți încercănate, că gândurile  și simțirile Irinei sunt şi ale noastre, că bucuriile, tristeţile și speranțele ei ne curg năvalnic prin sânge tuturor, iar Irina e a fiecăruia dintre noi. Fiindcă Irina Binder scrie pentru noi, naște splendori inspirate de stele și de viață și dăruiește confesiunile sale nocturne fiecărui om, fie el din Brașov, de la Melbourne sau Toronto - spre liniștea cugetelor și mai ales a existențelor noastre, unindu-ne într-o lume ideală, fără diferențe în simțire și fără frontiere geografice - pentru că universalitatea trăirilor sale reușește să ne fie far autentic şi sincer, fără prețiozitate și fără emfază." - Camen Voinea-Răducanu, autoarea cărții Visătorii nu mor niciodată, apărută la Editura For You

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    1            5
Captcha
La aproape 10 ani de la apariția primului volum din seria Fluturi, Irina Binder este în continuare cea mai citită autoare din România și se află constant în topul preferințelor cititorilor. 

Cărțile ei sunt de fiecare dată far și inspirație, sprijin și prieteni dragi pentru toți aceia care le citesc.

Fluturi, volumele 1 și 2 (2012)
Fluturi, volumul 3 (2016)
Insomnii (2016)
Străinul de lângă mine (2018)
Până la sfârșit (2019)
Iubitelor mele prietene (2019)

„Ce bucurie să pot comunica din nou cu voi prin intermediul paginilor unei cărți! Carte pe care probabil că nu aș fi scris-o niciodată, însă, după romanul Fluturi – la care mi se cer în continuare volume noi –, această nouă apariție editorială întrunește în modul cel mai fericit subiectele care vă interesează și pe care mi-ați cerut cel mai mult să le abordez. 


Cred cu toată puterea inimii că lumea are nevoie să învețe să trăiască în iubire și să acționeze cu iubire. Iar oamenii au nevoie mai ales să învețe cum să-i lase iubirii cale liberă către sufletul și mintea lor, ajutând-o astfel să devină forța supremă care să-i ghideze în viață.


Și, pentru că suntem suma alegerilor noastre, cred cu tărie că, dacă vom alege iubirea în toate formele ei, nu vom da greș niciodată – pentru că iubirea ne învață totul, iubirea este cel mai bun și neprețuit profesor și îndrumător.“ - Irina Binder