Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Oracolul Maeștrilor divini. Set ghid + cartoline - Kyle Gray (în curs de apariție)

Oracolul Maeștrilor divini. Set ghid + cartoline - Kyle Gray (în curs de apariție)

0,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066396769
Autor: Kyle Gray
Pagini: 44+120
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 179 times

Product Description

Oracolul Maeștrilor divini reunește o congregație de suflete iluminate care s-au dedicat vindecării și hrănirii lumii. Aceste ființe sunt ghizi spirituali universali și oricine poate să se conecteze și să lucreze cu ei.

Poate că îi cunoști deja pe unii dintre ei: Maria Magdalena, Buddha, Horus... Însă există mulți alții și toți sunt gata să te sprijine pe calea ta spirituală!

Folosește setul Oracolul Maeștrilor divini pentru a comunica direct conecta cu Maeștrii! Când îți combini intenția cu imaginile, semnificațiile și mesajele cărților-oracol, îndrumarea va veni la tine nu doar prin cărți, ci și din interior.

Folosește puntea de lumină pe care o creează Oracolul Maeștrilor divini și primește înțelepciunea și îndrumarea Maeștrilor pentru a-ți trăi cea mai bună versiune a vieții tale!

„Indiferent de calea sau tradiția pe care o urmezi, Maeștrii Divini sunt dispuși să te ghideze și să te sprijine. Cheamă-i în momentele dificile și te vor îndruma în procesul de vindecare și transformare. Lasă această conexiune să devină un proces spiritual captivant care îți susține creșterea vibrației și te conduce la o viață plină de sens și scop.“

Cu iubire,

Kyle Gray

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Oracolul Maeștrilor divini. Set ghid + cartoline - Kyle Gray (în curs de apariție)

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.