Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Omniversul

Omniversul

Omniversul

  • 25,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 50

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

Suntem cu toții cetățeni ai Omniversului, matricea cuprinzătoare de energie, spirit și inteligență care conține tot ceea ce există: toate universurile din cadrul multiversului, precum și dimensiunile spirituale centrate în jurul Sursei divine pe care mulți o numesc Dumnezeu. 

În acest ghid științific al Omniversului, Alfred Lambremont Webre revelează dovezi uimitoare despre viața extraterestră și extra-universală, despre civilizațiile inteligente create de sufletele din Viața de Apoi și despre viața pe Marte. Cartea conține și:

• Incursiuni în noua știință a Omniversului, în dimensiunile sale spirituale și fizice și în nenumăratele sale civilizații inteligente.

• Detalii despre tehnologiile esențiale pentru călătoria și comunicarea în Omnivers: călătoria în timp, teleportarea și telepatia.

• Dezvăluiri ale unor secrete de stat despre tehnologii inovatoare, despre misiunea vehiculelor motorizate ale NASA pe Marte, despre colonia secretă de pe Marte.

• Descrierea modului în care sufletele, ca fragmente holografice ale Divinității, sprijină crearea planetelor, a sistemelor solare, galaxiilor și universurilor din multivers.

ALFRED LAMBREMONT WEBRE 

Absolvent al Universității Yale și al Școlii de Drept Yale, bursier Fulbright. A predat economie la Yale și drept constituțional la University of Texas. 

A fost consilier general la Administrația de Protecție a Mediului din New York, director al Studiului de Comunicări Extraterestre „Jimmy Carter“ Casa Albă din 1977 și delegat al unei organizații nonguvernamentale la ONU. 

Este fondatorul exopoliticii, știința relațiilor dintre civilizațiile inteligente din multivers.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie