Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Ochii unui înger. O poveste adevărată - călătoria sufletului, ghizii spirituali, sufletele pereche şi realitatea iubirii

Ochii unui înger. O poveste adevărată - călătoria sufletului, ghizii spirituali, sufletele pereche şi realitatea iubirii

Cod produs: Ochii unui înger

Autor: Paul Elder
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 270
ISBN: 9789737978981

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
17,50 lei

Descriere

Credeţi în îngeri, ghizi spirituali călătorii ale sufletului, clarvedere? Paul Elder nu credea – cel puţin până în clipa când a avut trei experienţe în preajma morţii.


Iată exact ce i s-a întâmplat lui Paul Elder, ca urmare a unei experienţe de moarte clinică, în jurul vârstei de 41 de ani – i s-a deschis o poartă spirituală, iar viaţa sa obişnuită s-a schimbat fundamental. Totuşi, viaţa lui Paul Elder nu a fost niciodată una obişnuită.
Ca fost reporter de ştiri la televiziune şi primar al unui oraş canadian, Elder câştigase deja o recunoaştere internaţională. De acum, ca urmare a experienţelor sale spirituale şi a publicării cărţii, el va fi recunoscut ca un adevărat pionier şi un susţinător fervent al studiului individual şi ştiinţific al lumii spirituale care ne înconjoară.
După desele treceri prin poarta spirituală, Elder s-a întors cu o serie de revelaţii uimitoare asupra naturii noastre adevărate şi a scopului nostru în univers. O carte cuprinzătoare, inspirată şi de mare importanţă, Ochii unui înger descrie experienţe de moarte clinică şi de decorporalizare, într-o manieră în care nu s-a mai făcut până acum. Fiind o poveste a speranţei şi curajului, de natură să schimbe, într-o clipă, milioane de vieţi, ea va oferi cititorilor unor cărţi de genul Conversaţiilor cu Dumnezeu inspiraţia de a-şi crea propriile dialoguri cu propriile călăuze spirituale şi cu Dumnezeu.
Spre deosebire de alte cărţi de pe piaţă, Ochii unui înger oferă o abordare comprehensivă, la prima mână, a unei remarcabile aventuri spirituale. Acţiunea cărţii te vrăjeşte, iar mesajul său va rezona adânc în sufletul cititorului.

„Dacă vreţi să creaţi propriile voastre conversaţii cu Dumnezeu, aceasta este o carte pe care va trebui să o citiţi.”

- Neale Donald Walsch, autorul cărţilor Conversaţii cu Dumnezeu.

carti despre suflet

Rezumat

 Fragment din carte

 

 Uluit, dar îngrijorat în mică măsură, am plutit direct prin tavanul Institutului. în timp ce fiecare părticică din mine vibra, am început să mă ridic la cer. La treizeci de metri, la o sută, la trei sute de metri, am prins viteză rapid, deplasându-mă încă şi mai sus. Curând, privind peisajul care se micşora sub mine, m-am comparat cu o rachetă care ţâşnea spre spaţiu. Aceasta - m-am gândit - trebuie să fie ceea ce echipajul unei navete spaţiale vede, atunci când părăseşte Terra.
   Peisajul Virginiei a devenit o ceaţă verde, pe măsură ce mă înălţăm tot mai sus. în dreapta mea, întinderea vastă a albastrului oceanului mi-a apărut înaintea ochilor, în timp ce continuam să urc. În câteva momente, întreaga planetă a devenit vizibilă, odată ce ţâşneam cu putere în spaţiu. Soarele avea o strălucire aparte, pe care n-o mai văzusem niciodată. Deplasându-mă încă şi mai repede, am continuat, până când însuşi Pământul a apărut ca o mică minge albastră. În final, la mii de kilometri depărtare în spaţiu, am încetinit şi m-am oprit.
   Panorama era uimitoare! Pretutindeni se putea vedea şi simţi frumuseţea Creaţiei. O mantie de stele se desfăşura în toate direcţiile. Mi-a trecut prin cap cât de mic şi nesemnificativ eram eu, în mijlocul acestei superbe întinderi a Creaţiei - şi totuşi ştiam că fac parte din ea. Totul era conectat la nivel tainic, încât chiar şi cea mai mică particulă era la fel de importantă ca şi cea mai mare. Pentru o perioadă nedeterminată de timp, am navigat în linişte prin spaţiu, absorbit de frumuseţea din jurul meu.
   Monroe avea dreptate. Acest nivel de conştientă, Focus 15, nu era afectat de timp. Încântat în solitudinea mea, am devenit deodată conştient de un sunet ciudat, care mă distrăgea. Părea că mă şi înconjoară, dar - în acelaşi timp - îmi răsuna şi în interior. Deşi nu am putut detecta sursa, părea a fi o frecvenţă adâncă şi joasă, ca vuietul vântului sau ca valurile oceanului care se sparg de ţărm. Continuând să crească, am descoperit curând că era imposibil de ignorat.

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: