Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

O porţie zilnică de înţelepciune. 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă trăită în inimă (vol. I și II)

-20%
O porţie zilnică de înţelepciune. 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă trăită în inimă (vol. I și II)

O porţie zilnică de înţelepciune. 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă trăită în inimă (vol. I și II)

  • 45,00RON36,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 90

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390170
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.41

O porţie zilnică de înţelepciune. 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă trăită în inimă (vol. I și II) 

          „O carte frumoasă, plină de învăţăminte: O porţie zilnică de înţelepciune. 365 de inspiraţii zilnice, pentru o viaţă trăită în inimă. Autorul, Alan Cohen, student al Cursului în miracole, a gândit 365 de mesaje motivaţionale, câte unul pentru fiecare zi a anului, şi le-a structurat într-o carte-manual ce ne învaţă să trăim cu iubire şi compasiune pentru tot ce ne înconjoară.

            Mesajele sunt scrise într-un limbaj accesibil şi sunt scurte, astfel că sunt necesare numai câteva minute pentru lectură. Le putem citi dimineaţa, pentru a ne începe ziua într-o notă pozitivă, sau seara, pentru a face un bilanţ pozitiv al zilei care a trecut, privind-o în lumina afirmaţiilor menţionate la fiecare sfârşit de mesaj.

             Oricând am citi aceste mesaje, ne asigurăm că am făcut o pauză de câteva minute de la iureşul vieţii, pentru a lua o porţie zilnică de înţelepciune. Îți recomand această carte cu mult drag, iar în cazul în care vei citi mesajele zilnic, îți recomand să-ți notezi într-o agendă felul cum te simţi acum şi să-ți mai notaţi şi peste un an de zile felul în care te vei simţi atunci, după lectura acestei cărţi minunate şi după însuşirea sfaturilor de viaţă cuprinse în ea.”

            Cu drag,

            Monica Vişan

 

         Mesajul fiecărei zile conţine o temă, un citat plin de înţelepciune, o parabolă sau o anecdotă din viaţa reală, o rugăciune şi o afirmaţie. După ce citeşti mesajul zilei, închide ochii pentru câteva clipe şi scufundă-te în rugăciune sau afirmaţie. Ia aceste idei puternice în subconştient şi permite-i adevărului să risipească întunericul. Fiinţa divină din tine se va extinde în mod miraculos, pe măsură ce îţi hrăneşti spiritul. Nu există limită la care poate să ajungă vindecarea, inspiraţia şi schimbările pozitive, dacă aplici principiile conţinute în această carte. Urmează-ţi înalta chemare a inimii şi viaţa ta va fi o dovadă a măreţei fiinţe care eşti. [Din Introducere]

Alan Cohen

            Fondator şi director al Foundation for Holistic Life Coaching, susține seminare de transformare a vieții şi psihologie vizionară. Autor al multor cărți inspiraționale, traduse în 24 de limbi, a scris și Ne e suficient și O porție zilnică de înțelepciune (2 volume), apărute la Editura For You.

            Editorialul său lunar „From the Heart” e publicat în reviste din întreaga lume. Activitatea i-a fost prezentată la CNN şi Oprah.com, în USA Today, Washington Post şi în cartea The Top 101 Experts Who Help Us Improve Our Lives. E gazda unei populare emisiuni radiofonice săptămânale, Get Real, la Hay House Radio şi a fost prezentator al documentarelor Finding Joe, iGod şi Living in light.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare