Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

O lume în curs de vindecare. O experienţă personală de renaştere a sufletului

-31%
O lume în curs de vindecare. O experienţă personală de renaştere a sufletului

O lume în curs de vindecare. O experienţă personală de renaştere a sufletului

  • 14,50RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 978973797879X
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.20

O lume în curs de vindecare. O experienţă personală de renaştere a sufletului

            Subintitulată O experienţă personală de renaştere a sufletului, cartea ne arată nu numai experienţa spirituală a autorului, cunoscut actor pe Broadway, devenit apoi consilier, maestru Reiki şi vindecător, dar ne oferă şi explicaţii şi exerciţii pentru evoluţia noastră spirituală.

            În această carte, Ron Baker vorbeşte despre perioada de accelerare şi schimbare fără precedent pe care o traversăm, datorită intrării în Era Vărsătorului, care este considerată a fi un punct de cotitură pentru Planetă şi pentru fiecare om în parte. Schimbările produse sunt deja evidente – de la tiparele climaterice şi progresele din ştiinţă şi tehnologie până la prăbuşirea multor sisteme mondiale.

            Citind cartea, vei descoperi modul în care aceste schimbări sunt reflectate în transformările din propriile noastre corpuri şi cum anume să lucrezi cu aceste energii în transformare pentru a trece, mai uşor decât oricând înainte, de la frică şi limitare la o senzaţie mai profundă de putere şi împlinire personală.

            Cartea conţine exerciţii deosebite şi informaţii extrem de utile despre: energia Kundalini, era Vărsătorului, dezvoltarea corpului fizic, emoţional şi mental, schimbările planetare (tipare climaterice, schimbări energetice, scăderea câmpului magnetic), sine inferior, sine superior, ego, sistemul de apărare al ego-ului, eliberarea energiei negative, Înălţare, prăbuşirea vechii paradigme, renaşterea în Inimă, puntea de legătură dintre Pământ şi constelaţia Sirius, iniţieri planetare şi multe altele.

            Pe scurt, consider că această carte este o lectură de bază pentru toţi cei care sunt preocupaţi de evoluţia lor spirituală şi de înţelegerea fenomenelor prin care trece actualmente lumea noastră.

 

 Monica Vișan


Ron Baker

            Bioenergetician, conferențiar și învățător spiritual cu 25 de ani de experiență, Ron a creat o școală metafizică de stăpânire de sine în New York, ajutând numeroși oameni să treacă de la grija pentru supraviețuire la inițierea conștienței sufletești.

            Cunoscut pentru claritatea sa, precum și pentru compasiunea lui, Ron are abilitatea de a împărtăși subiecte complexe într-un cadru practic și simplu, care le permite celorlalți să le înțeleagă și să le integreze în viața lor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie