Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvențelor numerice

-25%
Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvențelor numerice

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvențelor numerice

  • 30,00RON22,50RON

15 februarie – 1 martie
Extra reduceri și CADOU semn de carte mărțișor la orice comandă
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Gray Kyle
    ISBN: 9786066393522
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.20

Vezi peste tot secvențe numerice precum 11:11 și 4:44?


Dacă vezi întotdeauna aceleași numere repetate de la plăcuțe de înmatriculare până la chitanțe și ceasuri digitale , este posibil ca îngerii tăi să-ți trimită un mesaj.

Îngerii sunt mesageri divini care există în diverse forme în aproape fiecare religie și cultură, încă din zorii timpului. În această eră digitală, ei găsesc noi modalități de a-ți reaminti de adevărul tău superior.

Kyle Gray, cunoscut expert în îngeri, explică exact ceea ce îngerii tăi încearcă să-ți spună prin secvențele numerice repetate, de la 0 până la 999, și prin combinații de cifre, precum 1:23, 21:12, 22:22 și 5:55.

Ori de câte ori ai nevoie de îndrumări de la îngerii tăi, întreabă-i pur și simplu! Să știi că ei te ascultă mereu și caută o oportunitate de a-ți trimite un semnîți sunt aproape.

Kyle Gray

Este unul dintre cei mai căutați experți în îngeri din Marea Britanie. Și-a descoperit abilitățile spirituale încă de la 4 ani, când a vorbit cu bunica lui decedată. De atunci, a fost binecuvântat cu o puternică legătură cu îngerii, care l-au îndrumat în timp ce își dezvolta darurile intuitive.

După ani în care și-a ascuns abilitățile, Kyle a simțit chemarea de a-i împărtăși lumii mesajele incredibile ale îngerilor. Acum, el își dedică viața pentru a-i ajuta pe alți oameni să se deschidă mesajelor angelice prin workshopuri, conferințe și discuții. Este autorul a șase cărți și coautor a trei seturi de cărți-oracol.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie