Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Nu e sfârşitul lumii. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

-20%
Nu e sfârşitul lumii. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

Nu e sfârşitul lumii. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

  • 9,50RON7,60RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 19

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701721
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.11

Nu e sfârşitul lumii. Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

            Lumea se află în stare de criză… însă nu este obligatoriu să fim şi noi. Cunoaştem cu toţii persoane puternice şi energice care îşi revin după situaţii dificile şi îşi creează viaţa pe care şio doresc. Aceasta este promisiunea schimbării. Alţi oameni cedează în faţa stresului, îşi pierd speranţa şi sănătatea. Acesta este pericolul din vremurile schimbării.

            Vestea bună este că rezilienţa nu e doar un cadou ereditar, de care se pot bucura câţiva norocoşi, ci este o abilitate pe care toţi oamenii o pot exersa şi stăpâni. Persoanele reziliente întâmpină realitatea cu capul sus, acţionează, caută înţelesurile profunde ale vieţii, râd frecvent şi sunt adevăraţi maeştri ai improvizării. Avem deja dea face cu un nou fel de selecţie naturală. Pe măsură ce schimbarea şi nesiguranţa se accentuează, cei dominaţi de stres vor fi din ce în ce mai puţin competitivi, iar oamenii plini de speranţă şi rezistenţi la stres vor conduce lumea.

            „Joan Borysenko este cea mai deşteaptă femeie pe care am întâlnito. Te sfătuiesc să te adapi la acest izvor de înţelepciune.”

Dr. Wayne W Dyer, autor al bestselerului Gata cu scuzele!

            „Am scris această carte pentru a te învăţa cum să stai în faţa fricii, fără ca văpaia ei să te atingă. Sunt convinsă că poți face asta. Orice ți sar întâmpla, ţine minte: nu este sfârşitul lumii. Este doar un apel către geniul care dormitează în tine – şi în noi toţi –, un geniu pregătit şi capabil să recreeze lumea.”

Dr. Joan Borysenko, autoarea cărţii Vina ne învaţă, iubirea ne vindecă

 

Dr. Joan Borysenko

            Joan Borysenko este o conferențiară renumită la nivel internațional. Ea vorbește despre spiritualitate, medicină integrativă şi legătura dintre minte şi corp. Joan deține un doctorat în ştiințele medicale, de la Facultatea de Medicină Harvard, o licență de psiholog clinic.

         De asemenea, este autoarea a numeroase cărți, cofondatoarea Institutului Claritas pentru Cercetări Interspirituale şi directoarea Programului de training pentru îndrumători interspirituali al institutului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie