Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Viața fără efort

Viața fără efort

Viața fără efort

 • 25,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 50

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Gregory Jason
  ISBN: 9786066393133
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 200.00

Ghid pentru atingerea unei minți luminate 

prin arta de a nu acționa


Practica nonacțiunii, a neforțării e un aspect esențial al taoismului, cunoscut ca Wu-wei. Atribuită marelui înțelept Lao Tzu, filosofia Wu-wei te învață cum să-ți dezvolți starea naturală de conștiență detașată de gânduri, limitări și prejudecăți. 

Experimentată de marii artiști, sportivi, muzicieni și scriitori, această stare superioară de conștiență, de „a fi în zonă”, survine odată cu spontaneitatea inteligentă și acțiunea fără efort, lăsându-te în voia armoniei naturale a cosmosului. 

Jason Gregory descrie practica Wu-wei ca vehicul pentru atingerea libertății interioare, armonizând filosofia taoistă, principiile hinduse și confucianismul cu descoperirile științifice. El ne oferă practici de meditație și exerciții de yoga care ne permit să abordăm viața cu măiestria acceptării, eliberându-ne de înclinația către conflict și de convingerile iluzorii despre atingerea succesului. 

Paradoxal, Wu-wei ne dă puterea de a realiza tot ceea ce dorim fără a avea vreo intenție și ne permite să fim receptivi față de planul pe baza căruia natura își exprimă frumusețea.

Experimentează și tu frumusețea minții luminate, lipsite de efort, în toate aspectele vieții tale!

JASON GREGORY

Maestru și conferențiar internațional specializat în filosofie orientală și occidentală, religii comparate, metafizică și culturi antice. 

A trăit mulți ani în Asia, studiind tradițiile spirituale ale Orientului (Vedanta, Yoga clasică, Mahayana și Zen în India, confucianismul, neoconfucianismul și taoismul în Coreea de Sud, budismul Theravada în Thailanda). A întreprins cercetări în mănăstiri și temple din Cambodgia, Laos, Myanmar și Vietnam. 

Munca lui evidențiază beneficiile înțelepciunii răsăritene pentru lumea modernă, ca să trăim o viață mai bună și mai pașnică, inclusiv la nivel global. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie