Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Ușa secretă către succes

Ușa secretă către succes

Ușa secretă către succes

  • 25,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 50

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392990
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.19

Eliberează abundența prin cunoașterea legii spirituale!

Gândurile devin lucruri. Iar singurul obstacol în calea acestei transformări sunt invidia, ura și vanitatea. Ele construiesc în jurul tău un zid care ți se pare impenetrabil, dar care are undeva o ușă secretă...

Binecunoscuta Florence Scovel Shinn te învață să identifici această ușă magică din zidurile tale inhibante și s-o deschizi cu bucurie și curaj, pentru a-ți lua în posesie darurile pe care ți le-a pregătit viața. Succesul și fericirea sunt la doar o ușă distanță, iar cheia se află chiar în mâinile tale! Ea constă în gânduri și cuvinte cu adevărat magice, capabile să-ți deschidă izvoarele de înțelepciune și belșug. 

Ușa secretă către succes este acel ghid prietenos și pragmatic pe care îl aștepți de multă vreme. Mesajele sale atemporale, formulate simplu, tonic și la obiect, îți vor dărâma zidurile fricii și neputinței și îți vor elibera ființa pentru a primi ceea ce îți este pus deoparte: o viață împlinită, sănătoasă și fericită.


FLORENCE SCOVEL SHINN 

Maestră a artei succesului, artistă și scriitoare talentată. A modelat domeniul evoluției spirituale și al Noii Gândiri. Prin cărțile sale motivaționale, a reprezentat o influență profundă pentru Louise L. Hay și pentru mulți alți pionieri ai transformării personale.

Intuițiile unice și analizele ei fine au ajutat milioane de oameni să scape de capcanele minții și să-și recupereze puterea de a-și defini singuri viața.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie