Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Trezirea tigrului. Capacitatea înnăscută de a depăși experiențele copleșitoare

Trezirea tigrului. Capacitatea înnăscută de a depăși experiențele copleșitoare

Trezirea tigrului. Capacitatea înnăscută de a depăși experiențele copleșitoare

  • 38,00RON TVA Inclus

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Levine Dr. Peter A.
    ISBN: 9786066393591
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.28

De ce animalele, deși trăiesc frecvent sub diverse amenințări, sunt rareori traumatizate?

Află care sunt lecțiile naturii pentru vindecarea traumei! Cartea Trezirea tigrului oferă o viziune nouă și plină de speranță despre acest domeniu sensibil. Ea pornește de la faptul că omul este o ființă unică, dotată cu instincte puternice și sănătoase. Înțelegând dinamica ce face ca animalele sălbatice să fie practic imune la simptomele traumatice, ni se dezvăluie misterul traumei umane.

Dr. Peter A. Levine demonstrează în cartea de față că simptomele traumei sunt firești și că există pași accesibili oricui către vindecarea lor. Suntem adesea traumatizați de experiențe aparent obișnuite, întrucât impulsuri subtile, dar puternice, ne guvernează reacțiile la evenimentele copleșitoare ale vieții. Vindecarea traumei este mai ușoară când, prin exercițiile prezentate în carte, învățăm să ne concentrăm asupra senzațiilor corporale.

Dr. Peter A. Levine

Folosind Somatic Experiencing® (Experimentarea somatică), abordare terapeutică pe care a elaborat-o după mulți ani de studii și încercări, dr. Levine lucrează de peste 50 de ani cu pacienți suferinzi de pe urma a diverse traume. 

Și-a obținut doctoratul în Fizică medicală și biologică la University of California, Berkeley, și a dorit întotdeauna să studieze căile prin care Natura ne-a dotat cu tot ceea ce ne este necesar pentru o existență sănătoasă și armonioasă. Scopul muncii sale, după cum declară el însuși, e acesta: „Sunt mereu ghidat de nevoia mea imperioasă de a vindeca.”

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare