Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cele 7 motive pentru a crede în Lumea de Dincolo

-20%
Cele 7 motive pentru a crede în Lumea de Dincolo

Cele 7 motive pentru a crede în Lumea de Dincolo

  • 20,00RON16,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 40

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

O carte esențială, concisă și percutantă, 

care îți va schimba radical modul în care privești 

viața și moartea!


Studii recente arată că a crede în existența vieții după moarte stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește recuperarea de pe urma bolilor legate de stres și crește speranța de viață.

Și dacă am avea deja suficiente dovezi raționale și științifice pentru a crede în existența Lumii de Dincolo? Câte astfel de dovezi ar fi necesare pentru a schimba mentalitatea unei lumi copleșite de consumerism, stres și frica de moarte?

Aceasta este provocarea ambițioasă pe care autorul, reputatul anestezist dr. Jean-Jacques Charbonier, și-o asumă în cartea de față. El expune în manieră clară 7 motive întemeiate pentru a crede în continuarea vieții după moarte, bazându-se pe experiențe adunate din lumea medicală. Motivele sintetizate de el spulberă toate argumentele clasice ale scepticilor și contestatarilor și vor constitui, fără îndoială, un sprijin puternic pentru cei îndoliați și pentru aceia cărora perspectiva morții le stârnește frică și neliniște.

Privește fără teamă către Lumea de Dincolo!

DR. JEAN-JACQUES CHARBONIER

Medic anestezist-reanimator de peste 20 de ani, este membru al Societății Franceze de Reanimare, conferențiar și autor al mai multor cărți despre stări de conștiință modificată și experiențe la limita morții. A co-fondat Institut de Recherche et de Communication sur la Conscience Intuitive Extraneuronale (IRCCIE, Institutul de Cercetări și Comunicare despre Conștiința Intuitivă Extraneuronală).

De-a lungul anilor, a dobândit certitudinea că viața nu se oprește în momentul morții, ci continuă într-o dimensiune uneori perceptibilă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie