Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Bucuria de a trăi cu mai puțin

-20%
Bucuria de a trăi cu mai puțin

Bucuria de a trăi cu mai puțin

 • 28,00RON22,40RON
 • Preţul în puncte de recompensă: 56

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Becker Joshua
  ISBN: 9786066393249
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.20

Trăiește o viață mai bună cu mai puțin!

 

Deținem prea multe lucruri. Simțim povara lor și ne epuizăm făcând ordine, curățenie și iar ordine. Consumerismul ne îmboldește să obținem case mai mari, mașini mai rapide, tehnologie mai sofisticată, dar nu aduce niciodată fericire. Dimpotrivă: ne sporește dorința de a avea și mai multe! Astfel, cele mai mari pasiuni ne sunt redirecționate către lucruri care nu ne vor împlini niciodată și ne distrag atenția de la viața pe care dorim s-o trăim.

Cartea Bucuria de a trăi cu mai puțin te ajută să recunoști beneficiile revitalizante pe care ți le oferă o viață cu mai puține obiecte, dar cu mai multe experiențe împlinitoare. Binecunoscutul Joshua Becker îți oferă un plan simplu și eficient pentru a-ți elibera viața și a-ți împlini visurile, regăsindu-ți sinele autentic dincolo de lucruri.


Fă-ți loc în viață pentru ce dorești cu adevărat!

JOSHUA BECKER

Renumitul promotor al mișcării minimaliste îți propune să înlături lucrurile neesențiale atât din casa ta, cât și din viața și planurile tale. 

El însuși și familia lui au donat, reciclat sau aruncat peste 60% din ceea ce dețineau și au descoperit o viață cu mai multe bucurii, libertate, recunoștință, generozitate și șanse de a se ocupa de lucrurile care contează cel mai mult.

Cărțile sale despre minimalism sunt bestselleruri la nivel mondial, iar blogul lui este citit de peste 1 milion de oameni în fiecare lună.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare