Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

De la recunoștință la bani. Experimentează 30 de zile de bucurie nestrămutată și recunoștință fără rezerve

De la recunoștință la bani. Experimentează 30 de zile de bucurie nestrămutată și recunoștință fără rezerve

De la recunoștință la bani. Experimentează 30 de zile de bucurie nestrămutată și recunoștință fără rezerve

 • Autor: Grout Pam
  ISBN: 9786066392440
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 272
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 33,00RON24,75RON

Pam Grout te învață cum să mergi nu de la idee la bani,
ci de la recunoștință la bani!

   
Adeseori considerăm că, folosindu-ne gândirea, vom reuși cumva să ne găsim calea de ieșire din probleme. Credem că, dacă depunem suficient efort mental, vom rezolva orice situație ce ne pune în dificultate.
Însă această atitudine nu ne-a dus nicăieri...

Cartea „De la recunoștință la bani” ne învață altceva: să ne bazăm nu pe idei, ci pe recunoștință. Acest exercițiu facil și distractiv are puterea de a ne reconecta cu adevărata noastră natură. Știința a demonstrat că, atunci când privim lumea din perspectiva gratitudinii, când ne folosim atenția pentru a descoperi frumusețea și pentru a identifica minunile din lume, ne acordăm la frecvențe magice. Acest canal al bucuriei este cel mai puternic de pe planetă și singurul în stare să ne schimbe viața radical.

Recunoștința oferă un portal, un punct de intrare direct în inima câmpului de posibilități infinite, descris în altă carte semnată de Pam Grout: bestsellerul E2 (urmat de minunatul volum E3, ambele apărute la Editura For You). Când mulțumești, te plasezi pe o frecvență energetică care atrage miracolele și îți aduce bogăție. Află în ce constă abundența autentică și cum să-ți dezvolți adevăratul capital!
Există o mulțime de cărți despre recunoștință, dar niciuna nu este precum aceasta, care vine cu daruri reale: un semn, un totem, un răspuns și un cadou din lumea reală!

PAM GROUT


Se consideră a fi o exploratoare la frontiera dintre magie și încântare și o romantică incurabilă care crede încă despre lume că este un loc frumos, în care oamenii sunt plini de noblețe sufletească și în care totul este posibil.
A trăit numeroase experiențe la limită și a învățat din toate câte ceva. Ca ocupație (și se întreabă mereu de ce aceasta este întrebarea numărul 1 a majorității oamenilor...), Pam scrie cărți (18 la ultima numărătoare, inclusiv bestsellerul internațional E2) și articole pentru CNN Travel, Men’s Journal, The Huffington Post şi People.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie