Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi

Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi

Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi

 • Autor: Robbins Mike
  ISBN: 9786066391009
  Dimensiuni: 14X20
  Pagini: 245
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.22
 • 28,00RON TVA Inclus

Nimic nu se schimbă până când tu nu te schimbi

            O carte revoluționară despre unul dintre cele mai importante și mai dificile aspecte ale vieții: relația cu noi înșine.

            „În cei 40 de ani de viață ai mei, dar în special în ultimii 13, de când sunt antrenor spiritual, speaker și scriitor, am observat că nu succesul, mai mare sau mai mic, și nici circumstanțele cu care ne confruntăm în viață nu sunt importante, ci cea mai importantă relație umană pe care o avem este cea cu noi înșine.

            Din păcate, mulți dintre noi nu au o relație interioară sănătoasă și plină de încredere, iar în cultura noastră se pare că există o epidemie de autocritică, de îndoială de sine și de convingere că valoarea noastră intrinsecă este determinată de ceea ce facem, de câți bani avem, de cum arătăm sau de o serie întreagă de alți factori externi. Nimic mai puțin adevărat!”

            Mike Robbins 

 

Mike Robbins

            Este autorul volumelor Puterea aprecierii. Concentrează-te pe lucrurile bune și Puterea autenticității. Fii tu însuți. Toți ceilalți o fac deja, care au fost traduse în 14 limbi.

          Este un speaker foarte căutat, care ține discursuri și seminarii peste tot în lume. Mike lucrează cu persoane individuale, echipe și organizații, învățându-i pe cei care participă la evenimentele susținute de el să se prețuiască pe ei înșiși și pe ceilalți, să fie sinceri, să lucreze bine împreună, să ajungă cu ușurință la rezultatele dorite și să evalueze lucrurile în mod rațional.

          Mike este membru al National Speakers Association și unul dintre puținii speakerii profesioniști din întreaga lume care au obținut prestigioasa distincție de speaker profesionist autorizat: Certified Speaking Professional (CSP).

          Este colaborator permanent din 2008 la The Huffington Post, iar activitatea lui a fost prezentată la ABC News, la postul de radio Oprah, la The Washington Post și la multe alte instituții mass-media.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare