Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Ne e suficient. Puterea de a deveni mulțumit pe deplin

-20%
Ne e suficient. Puterea de a deveni mulțumit pe deplin

Ne e suficient. Puterea de a deveni mulțumit pe deplin

  • 30,00RON24,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390835
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

Ne e suficient. Puterea de a deveni mulțumit pe deplin

            Într-o lume în care teama, criza şi insuficienţa sunt omniprezente în mass-media şi în vieţile multor oameni, noţiunea de revendicare a mulţumirii poate părea fantastică – sau chiar o erezie. Cu toate acestea, găsirea îndestulării chiar lângă tine este răspunsul la problema unei lumi obsedate de ideea de lipsuri.

            În stilul său cald, realist şi credibil, Alan Cohen oferă puncte de vedere noi, unice şi înălţătoare despre împăcarea cu situaţia care ni se prezintă în faţa ochilor. Ne arată cum să transformăm situaţiile mundane în oportunităţi de dobândire a înţelepciunii, puterii şi fericirii care să nu depindă de alţi oameni sau de alte situaţii.

            Presărată cu multe anecdote adevărate şi cu exemple motivaţionale, cartea Ne e suficient îmbrăţişează dorinţa de schimbare şi perfecţionare ca parte a călătoriei care este viaţa noastră. Uneori, faptul de a te sătura până peste cap de situaţiile care nu merg aşa cum trebuie îţi oferă impulsul necesar pentru a crea situaţii de viaţă mai bune. Citind cartea, te vei simţi emoţionat şi motivat să descoperi că ceea ce cauţi s-ar putea să îţi fie deja la îndemână, ascuns în potenţialul tău latent. Iar dacă mulţumirea este deplină, atunci mesajul profund pe care îl transmite autorul ar putea să declanşeze o revoluţie a stării de bine.

 

 

 

Alan Cohen

               Fondator şi director al Foundation for Holistic Life Coaching, susține seminare de transformare a vieții şi psihologie vizionară. Autor al multor cărți inspiraționale, traduse în 24 de limbi, a scris și Ne e suficient și O porție zilnică de înțelepciune (2 volume), apărute la Editura For You.

            Editorialul său lunar „From the Heart” e publicat în reviste din întreaga lume. Activitatea i-a fost prezentată la CNN şi Oprah.com, în USA Today, Washington Post şi în cartea The Top 101 Experts Who Help Us Improve Our Lives. E gazda unei populare emisiuni radiofonice săptămânale, Get Real, la Hay House Radio şi a fost prezentator al documentarelor Finding Joe, iGod şi Living in light.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie