Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Născuţi pentru a evolua

-64%
Născuţi pentru a evolua

Născuţi pentru a evolua

  • 28,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391658
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.24

Născuţi pentru a evolua

            Psihologia oferă în prezent răspunsuri concrete și pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrând diverse abordări. Născuţi pentru a evolua expune cele mai semnificative etape ale gândirii psihologice, plasându-le în raport cu etapele evolutive pe care traversăm cu toţii pe calea vieţii.

                Iată câteva dintre temele abordate:

            - psihologul ca facilitator al creșterii, ca „medic” pentru psyche și ca mediator gnostic

            - adolescenţa – piatra de încercare a emoţiilor

            - descoperirea sinelui creativ

            - tratamentul narcisismului

            - conștientizarea vindecătoare și rolul meditaţiei în psihoterapie

            - deschiderea minţii și a inimii

                Scopul principal al autorului este de a-l aduce pe cititor la jumătatea distanţei dintre gândire și simţire, dintre emoţii și discursul știinţei. Cartea li se adresează atât specialiștilor și practicienilor din domeniul vast al psihoterapiei, cât și publicului larg, interesat să cunoască cele mai noi perspective asupra vindecării sufletului și trupului.


                „Slujind culorile noii paradigme din cunoaștere, aceea care ne-a oxidat certitudinile, dar în schimb ne-a înaripat căutările, Stefano Pischiutta, printr-un joc de cuvinte pline de tâlc, pledează pentru cauza omului în lume, care să substituie omul de lume, adică pledează pentru o ipostază de umanitate completă, verticală, solară și autentică.”

                Prof. univ. dr. Anca Munteanu (din Cuvânt înainte)

 


Stefano Pischiutta

După ce a studiat matematica și psihologia, Stefano Pischiutta a urmat mai multe formări în pshihoterapie (cu certificări la nivel european), iar în prezent studiază sculptura la Academia de Arte Plastice din Roma.

            Este membru activ al Asociației Europene de Psihologie Transpersonale (ETPA) și militează pentru o abordare umanistă și integrativă a psihologiei, bazată pe conștientizare aici și acum, pe conceperea unitară a sistemului minte-corp și pe abordarea persoanei văzute nu numai ca un singur individ, ci ca individ care trăiește și lucrează într-un mediu. Practica sa combină diverse tehnici psihoterapeutice cu practici de conștientizare și meditație.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie