Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Miracolul vindecării copilului meu și Manual de vindecare a autismului

-58%
Miracolul vindecării copilului meu și Manual de vindecare a autismului

Miracolul vindecării copilului meu și Manual de vindecare a autismului

  • 24,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390002
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.27

Miracolul vindecării copilului meu și Manual de vindecare a autismului

          Este vorba despre două cărți într-una, care oferă informații deosebit de importante despre tratarea și vindecarea unui copil autist. Prima carte, Miracolul vindecării copilului meu, spune o poveste reală, cea lui Elizabeth Burton Scott și a felului în care și-a vindecat copilul. Cea de-a doua, Manualul de vindecare a autismului, este un ghid teoretic și practic.

Miracolul vindecării copilului meu

            Această carte va inspira şi va motiva familiile în demersul de a descoperi căile prin care copiii lor pot învinge autismul. Elizabeth scrie despre călătoria întreprinsă de fiul ei, Roman, pe calea recuperării în urma autismului, însoţit de dragostea, răbdarea, devotamentul şi motivaţia unei mame de a face totul, cu orice preţ, pentru a-şi ajuta copilul. Ea descrie eforturile şi solicitările zilnice la care este supusă o familie cu un copil autist, precum şi modul în care a reuşit să le facă faţă şi să lucreze cu Roman.

            Cartea include informaţii importante, prezentate într-un limbaj accesibil, descriind indiciile esenţiale ce trebuie observate în cazul autismului, precum şi sursele de unde se pot obţine diagnosticarea şi testarea terapeutică, pentru stabilirea clară a diagnosticului şi a terapiei adecvate. Lecţiile de „Deprinderi şi Exerciţii” vor oferi instrucţiuni şi sugestii utile privind activităţile şi jocul creativ, pe care părinţii le pot aplica, pentru a stimula şi consolida dezvoltarea copilului lor.

            „Ştiu că această carte va fi utilă oricărei familii cu un copil autist. În calitate de terapeut ocupaţional, care lucrează de 30 de ani cu copiii şi cu familiile lor, recomand cu căldură Miracolul vindecării copilului meu, ca pe o carte de căpătâi pentru bibliotecile Centrelor de intervenţie timpurie şi cele destinate copiilor, în scopul de a fi distribuită şi împărtăşită cu familiile membre, ale căror copii suferă de autism. Sunt atât de mândră de Elizabeth, care şi-a scris povestea şi şi-a împărtăşit cunoaşterea şi experienţele, în scopul de a ajuta şi alte familii cu copii autişti. Îţi mulţumim din suflet!”

 

                      

Elizabeth Burton Scott

            Este absolventă a Universității Northwestern din Evanston, Illinois. Ea are un masterat în educație elementară şi a predat la ciclul II şi III, ca profesor de şcoală primară, timp de şapte ani. Grație calităților sale profesionale şi a profundului devotament de mamă, ea a acționat fără preget pentru a-l ajuta pe fiul său, Roman, în primii ani de viață, ca să depăşească 45 de simptome ale unor tulburări din spectrul autist. A publicat această poveste – o adevărată poveste de iubire – despre călătoria ei către vindecare, în cartea intitulată: Miracolul vindecării copilului meu – Cum să învingi autismul: Un mesaj al speranței.

            Acum, misiunea ei este să ajute, ca instructor, consultant şi interlocutor pentru profesioniştii din domeniu şi pentru familii care au copii autişti. Elizabeth locuieşte în Dallas, Texas, împreună cu soțul şi fiul său.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie