Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Miracole din Cer

-67%
Miracole din Cer

Miracole din Cer

  • 30,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066391504
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.17

Miracole din Cer

                Cum îi explici unui copil că momentele dure prin care trece fac parte dintr-un plan divin?

                Cum înveți să faci față suferinței – proprii, a celor dragi, a semenilor?

                Cum explici imposibilul?

                Miracole din Cer este o relatare adevărată despre credință și binecuvântare. Într-un stil autentic și profund evocator, Christy Wilson Beam ne împărtășește povestea familiei sale și mai ales a fiicei mijlocii, Annabel (Anna), nevoită să lupte cu o boală cronică, socotită incurabilă. Probele dure prin care trece această familie greu încercată ating paroxismul odată cu un incident ieșit din comun, ce avea să schimbe viața și percepțiile multor oameni și să vindece rănile adânci ale familiei Beam.

                Această poveste despre curaj și speranță, despre iubire și încredere ridică vălul disperării de pe bucuriile mărunte ale vieții și de pe sufletul istovit de căutarea sensului. Călătoria până la Cer poate să aibă loc aici și acum prin împărtășirea darurilor cu care ne naștem și prin comuniunea autentică și necondiționată cu sine și cu ceilalți. Raiul se află pe Pământ. Acesta este mesajul simplu și puternic al Annei.

                Carte ecranizată în 2016


Christy Wilson Beam

S-a născut şi a crescut în Abilene, în Texas. A absolvit cursurile universității Hardin Simmons, obținându-și licența în Educație. A fost profesoară mai mulți ani în Abilene. După ce s-a căsătorit cu iubitul ei din facultate, Kevin, a renunțat la catedră pentru a se concentra pe creşterea celor trei fete ale lor. Această familie a fost martora unui miracol prin intermediul fiicei mijlocii, Annabel, iar Christy a simțit nevoia să împărtășească această minune și să evidențieze astfel binecuvântările trimise din Cer.

                Neobișnuitul poveștii în sine, precum și talentul lui Christy de a scrie și de a evoca în mod complex și autentic trăirile tensionate și contradictorii experimentate de ea și de familia sa lărgită au atras atenția producătorilor de film, astfel încât autoarea a devenit și coscenaristă a filmului inspirat din cartea ei, Miracole din Cer, apărut pe ecrane în 2016.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie