Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Mintea carcinogenă

Mintea carcinogenă

Mintea carcinogenă

  • 62,00RON TVA Inclus

2+1 GRATUIT. Comanzi 3, plătești doar două.
Bucură-te de Sărbători Luminate!
Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

De sute de ani, oamenii de știință atrag atenția asupra rolului psihicului în apariția cancerului. Cartea Mintea carcinogenă prezintă peste 2 000 de studii ce dovedesc că mintea constituie principala sursă a cancerului.

Rădăcina nevăzută a tumorilor se află în incapacitatea de a face față problemelor vieții, traumelor psihologice și conflictelor intrapersonale, izvorâte din nevoi neîmplinite. Ele duc la stres psihofiziologic cronic, care suprimă sistemul imunitar și alte sisteme ce oferă protecție anti-cancer. Rezultatul constă într-o criză existențială, cu pierderea voinței de a trăi și inițierea unui program de autodistrugere inconștientă.

Cartea Mintea carcinogenă li se adresează atât medicilor și psihologilor, cât și pacienților și publicului larg, oferind o hartă complexă pentru înțelegerea cauzelor personale ce contribuie la apariția și dezvoltarea bolilor, în scopul găsirii unor modalități noi de vindecare. O alternativă la abordarea biomedicală standard în prevenirea cancerului, cartea arată cum stilul de viață și noua mentalitate „anti-cancer ne vor ajuta să devenim sănătoși și să rămânem astfel.

Dr. Vladislav Matrenitsky

Unul dintre cei mai importanți psiho-oncologi din Ucraina, medic, psihoterapeut, biolog molecular și practicant budist.

Folosește o abordare interdisciplinară și integrativă ce implică informații din psihologie, oncologie, psihoneuroimunologie, filosofie, epigenetică și alte ramuri ale cunoașterii. Pas cu pas, dr. Matrenitsky dezvăluie conexiunea inseparabilă dintre mecanismele fizice, sociale, psihologice și spirituale ale cancerului, explorate de-a lungul întregului continuum al bolii, începând cu predispoziția intrauterină și copilărie.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie