Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Mindfulness pentru vindecare

Mindfulness pentru vindecare

Mindfulness pentru vindecare

  • 36,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • Autor: Jon Kabat-Zinn
    ISBN: 9786066393508
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 270.00

    Jon Kabat-Zinn, părintele mindfulnessului, ne-a schimbat modul în care ne raportăm la conștientizarea vieții de zi cu zi. El a demonstrat și legătura dintre mindfulness și starea de bine pe toate planurile: fizic, cognitiv, emoțional, social, planetar și spiritual.

    În „Mindfulness pentru vindecare, Kabat-Zinn evidențiază cum practica mindfulness îți vindecă trupul și îți reface traseele neuronale, prin procesele neuroplasticității. De asemenea, mindfulnessul întărește sistemul imunitar și te ajută să procesezi caracterul nepermanent al propriei vieți și sfârșitul său imanent. (Re)venindu-ne în simțuri – atât literal, cât și metaforic –, devenim ființe umane mai înrădăcinate, mai conștiente și pline de compasiune și contribuim, astfel, la vindecarea propriei vieți și a națiunilor.     Jon Kabat-Zinn este creatorul metodei Reducerea Stresului prin Mindfulness (MBSR) și fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului și al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Sănătate și Societate de la Facultatea de Medicină a Universității din Massachusetts.
    Este profesor emerit de medicină și organizator de ateliere și tabere de mindfulness pentru specialiști din domeniul sănătății, tehnologiei și comunității de afaceri și pentru publicul larg din întreaga lume. E un susținător ferm al echității sociale și economice.Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie