Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume şi... pentru tine

-31%
Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume şi... pentru tine

Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume şi... pentru tine

  • 14,50RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390545
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.16

Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume şi... pentru tine

            Cartea Mesaje de la Margareta – Sfaturi angelice practice, pentru lume şi... pentru tine este scrisă de Gerry Gavin şi prezintă sfaturile îngerului său păzitor, Margareta, pentru omenire.

            Margareta ne vorbeşte despre crearea universului, a oamenilor, a îngerilor, despre evoluţia planetei Pământ şi despre importanţa de a înţelege adevărul, prezentat uneori denaturat. Astfel, mesajele Margaretei demontează mituri greşit înţelese: mitul creaţiei, mitul timpului, mitul separării şi ne învaţă să schimbăm modul în care gândeşte lumea, pentru ca, în final, să ne creştem vibraţia individuală şi să creştem şi vibraţia planetei.

            Gerry Gavin


            Sceptic în legătură cu tot ceea ce ține de spiritualitate şi paranormal, Gerry Gavin s-a văzut nevoit să renunțe la ideile lui preconcepute, atunci când s-a mutat într-o casă bântuită. În procesul de alungare a spiritelor, care a inclus efectuarea a trei ceremonii, Gerry a observat că a început să se deschidă comunicării cu celelalte dimensiuni. Experiențele l-au condus în lumea veche a şamanismului şi a comunicării cu ghizii spirituali, cu animalele de putere, cu îngerii şi, în special, cu Margareta, îngerul lui păzitor. Gerry şi Margareta comunică prin scriere automată. Dacă, la început, comunicarea dintre ei s-a axat pe îndrumare personală, în curând, s-a extins la transmiterea de mesaje pentru toți cei care veneau la Gerry, ca să beneficieze de sfaturile înțelepte ale Margaretei

            În cartea Mesaje de la Margareta, Gerry îi aduce lumii întregi mesajele Margaretei, ducându-i pe cititori într-o călătorie de la începuturile Creației, până în zilele noastre, insistând pe motivele pentru care momentul de față este o etapă importantă în istoria omenirii şi explicând cum avem cu toții puterea de a schimba lumea. Sunt abordate probleme controversate, sunt demascate mituri cunoscute, iar explicațiile sunt simple şi într-un limbaj uşor de înțeles. Această carte va rezona cu cititorii mult timp după ce o vor fi terminat de citit şi va schimba felul în care gândim despre viața noastră de zi cu zi.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie