Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Medicina spirituală

-25%
Medicina spirituală

Medicina spirituală

  • 52,00RON39,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • Autor: Bodin dr. Luc
    ISBN: 9786066393669
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.43

Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!


Paradoxal, cu cât medicina progresează, cu atât crește și numărul pacienților... Milioane de oameni suferă de boli cronice, ceea ce înseamnă că medicamentele nu obțin o vindecare deplină, holistică a corpului, minții și sufletului. E timpul să privim lucrurile altfel!


Înțelegerea sensului bolii dezvăluie adesea un conflict psihologic principal și existența unei suferințe profunde a ființei noastre. Această cunoaștere, împreună cu schimbarea stilului de viață și a mentalității, reprezintă pasul esențial spre vindecare. Căutarea sensului vieții ne va împinge spre ceea ce este mai bun în noi, spre iubire, compasiune și comuniune, ce ne vor ajuta să depășim suferința și boala.


Cartea Medicina spirituală prezintă o viziune holistică asupra ființei umane, la toate nivelurile sale (fizic, emoțional, psihologic, energetic și spiritual), și oferă tehnici verificate pentru a înțelege adevăratul sens al bolii și, astfel, a porni pe calea spre recuperare.


„Pentru mine, niciun subiect nu e tabu dacă poate contribui la înțelegerea ființei umane și a cauzelor bolilor sale.


Cartea de față prezintă progrese obținute de‑a lungul anilor, plecând de la studiile mele de specialitate, avansând spre medicina naturistă, simbolistica bolilor, constituția energetică a ființei umane și spiritualitate. Ea conține peste 400 de referințe și prezintă punctele mele de vedere și concluziile personale, rod al observațiilor, învățăturilor și cercetărilor efectuate în întreaga lume.

           

Vei vedea că, de fapt, nu inventăm nimic. Totul a fost deja scris de cei mai mari înțelepți ai omenirii. Diferența e că azi avem dovezi științifice. Cunoscând acest lucru, e timpul să ne dăm seama cine suntem și să schimbăm paradigmele sănătății și societății noastre.“


Dr. Luc Bodin

Dr. Luc Bodin


Medic licențiat în oncologie clinică, autor, lector, practicant și promotor al medicinei naturale și energice.


Este specialist în acupunctură, homeopatie, sofrologie, magnetism, programare neuro-lingvistică (NLP), decodificare biologică și multe alte tehnici alternative și complementare ce l-au încurajat să elaboreze o terapie holistă centrată pe vindecarea prin energie și gândire.

A călătorit în Tibet, Filipine și Brazilia pentru a dobândi cunoștințe despre practicile vindecătorilor folosind metode ancestrale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Medicina spirituală, ,