Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele

Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele

Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele

  • 23,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9789737978998
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.28

Matricea divină. Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele

            Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică?

            Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?

            Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este”, pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil.

            În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această „matrice” este locul în care îşi au începutul ADNul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck – Matricea Divină – este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda – în lumea noastră – a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.

            Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet până la textele uitate care au fost cenzurate de Biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine nea fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi el este validat de descoperirile ştiinţei.

            În această carte care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre şi că ceea ce am crezut odată este pe cale să se schimbe!

 

Gregg Braden

Autor de bestselleruri New York Times, e recunoscut la nivel internațional ca pionier în crearea unei punți între ştiință și spiritualitate.

După o carieră de succes ca geolog și informatician în timpul crizei energetice din anii 1970, a lucrat pentru Armata SUA în timpul Războiului Rece. Din 1986, Gregg cercetează sate montane, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate pentru a le uni înțelepciunea atemporală cu cele mai recente descoperiri ale ştiinței. Și-a împărtășit revelațiile prin 11 cărți premiate, publicate în 38 de limbi.

Braden a susținut prelegeri şi cursuri de pregătire pentru ONU, companii din topul Fortune 500 şi Armata SUA. Mesajul său principal este că în înțelepciunea trecutului se află cheia pentru viitor.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie