Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Măiestrie fără efort. Eliberarea maestrului muzician lăuntric

-39%
Măiestrie fără efort. Eliberarea maestrului muzician lăuntric

Măiestrie fără efort. Eliberarea maestrului muzician lăuntric

  • 16,50RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701295
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.22

Măiestrie fără efort. Eliberarea maestrului muzician lăuntric

                În cartea sa, Kenny Werner îi invită pe muzicieni să-şi reconsidere motivaţia interioară şi spirituală şi pune problema semnificaţiei artei…

                O carte care are numeroase cuvinte de apreciere de la muzicieni și artiști români.

                „Se întâmplă câteodată să ne rătăcim pe drum. Deseori, acest lucru se întâmplă din cauza îndoielii, a frustrării acumulate sau a fricii că nu vom reuşi ceea ce ne-am propus. Mă întorc la cartea lui K. Werner ca la un bun prieten, ori de câte ori ego-ul îmi joacă vreuna dintre aceste feste şi descopăr întotdeauna ceva proaspăt şi nou, care mă ajută să îmi regăsesc calea, în drumul extraordinar al cunoaşterii de Sine.

                Salut cu multa căldură apariţia cărţii în limba română şi sper ca învăţătura să fie de folos încă multor muzicieni.”

                  Alex Bota, master (violă) în muzică clasică

                „Este o carte deosebită despre muzică, despre artă, filosofie şi viaţă, scrisă de un mare muzician de jazz; o carte în care te vei putea redescoperi, care te va pune pe gânduri! Abia aştept so recitesc în traducerea voastră. O recomand cu căldură.”

                   Nicolas Simion, muzician, dirijor, aranjor, compozitor

 

Kenny Werner

                Este, de peste 40 de ani, un compozitor și un pianist de clasă mondială. Activitatea sa prolifică include compoziții, înregistrări și publicații ce continuă să aibă un impact semnificativ în întreaga lume.

                În 1996, a scris cartea sa de referință, Măiestrie fără efort. Eliberarea maestrului muzician lăuntric. De atunci, Werner a creat materiale video, a susținut conferințe în toată lumea și a scris numeroase articole despre cum muzicieni, artiști sau chiar oameni de afaceri îi pot permite „maestrului creator” să le ridice performanța la nivelul cel mai înalt, dezvăluind cum putem fi spontani, fără teamă, împliniți și disciplinați în viață și în ceea ce facem.

                Kenny a primit în 2010 distincția Guggenheim Fellowship Award pentru lucrarea sa, No Beginning No End, o explorare muzicală a tragediei și pierderii, a morții și tranziției de la o viață la alta. Adunând peste 70 de muzicieni, cel de-al treilea album al lui Kenny pentru Half Note Records este o compoziție expansivă din care nu lipsesc Joe Lovano, Judy Silvano, Wind Ensemble, Choir și String Quartet.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie