Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Lup nebun

-63%
Lup nebun

Lup nebun

  • 27,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391337
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.17


           Cristina Podoreanu, Lup nebun:

            „Dacă mi-ar fi spus cineva că voi avea ocazia să experimentez iubirea, s-o simt prin toți porii, să mă umple de fericire, de liniște, de patimă, de nesomn, de crize, de disperare, de sticle sparte, de zâmbete, de îmbrățișări, de căldură, de fugă, de frustrare, de calmul nebun al brațelor care mă înconjoară, în timp ce buzele mă caută flămânde. Așadar, dacă mi s-ar fi spus că te voi întâlni, că întâlnirea noastră va fi absolut (de)limitată în timp (bine, în timpul ăsta, al nostru, al pământenilor), că va fi presărată cu trăiri, experiențe și sentimente la limită, că vom fi doi nebuni, când nebuni frumoși, când nebuni nebuni, dar întotdeauna gata de aroganțe, și că apoi tu îți vei lua brusc și definitiv rămas-bun de la mine în această viață, dacă aș fi știut toate acestea dinainte, aș mai fi vrut să ne întâlnim?”


            La început se aude doar muzica:

                        „Din depărtare

                        Se vede călare

                        La malul mării

                        O haită de lupi.”

            Pe drumul către mare nu se vede nimic. Încă. După ceva timp, apare Goldwingul argintiu. Gata. A ajuns. Giani Glonț, cunoscut și ca Lup Nebun, oprește motorul și se îndreaptă spre noi. Bine ai revenit, frate lup!

            SEAWOLVES MC

            Cristina Podoreanu

                S-a născut la Brașov în 1979. A absolvit Facultatea de Litere și Masteratul de Traducere și Scriere Creatoare din cadrul Universității Transilvania din Brașov. În anul 2000 și-a publicat primul roman, Kalimera, urmat de romanele Bărbați (2004) și Luna lui Zeze (2012). Este coautoare a romanului Filo. Meserie (2005) și autoare de proză scurtă apărută în diverse antologii.

               Activitatea scriitoricească este susținută și de consecvența cu care scrie pe blogul personal (cristinapodoreanu.ro/blog), precum și de colaborarea cu revista AstroText, unde semnează articole de specialitate. De asemenea,                Cristina Podoreanu este astrolog, actriță în trupa de teatru Redoute și motociclistă pasionată de mai bine de 10 ani.

               În prezent, locuiește în Brașov, împreună cu soțul ei și cu băiețelul lor, denumit pe blog Bebiță, personajul următoarei cărți.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie