Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Lilith

Lilith

Lilith

  • 30,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066393010
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

          Considerată sălbatică, neinhibată, contestatară și deviantă sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea să-și reprime ca fiind instinctiv, periculos și necivilizat. Însă aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forța ei și motorul unei evoluții în care ne recăpătăm puterea și controlul asupra propriei vieți. 
        Lilith este mult mai complexă, iar apariția ei în zodii semnalează aspectele în care fiecare nativ are de lucru cu sine pentru a aduce la lumină calități valoroase. Binecunoscuta astroloagă Minerva dizolvă prejudecățile legate de negativitatea lui Lilith și îi restabilește acesteia rolul crucial în vindecarea personală. 
        Cartea de față degajează atent valențele arhetipale ale acestui simbol al rebeliunii justificate și explică minuțios aspectele pe care Lilith/Luna Neagră le aduce în fiecare semn zodiacal și în fiecare Casă. Autoarea accentuează în fiecare caz modalitățile de vindecare a Umbrei și avantajele pe care Lilith i le aduce fiecărui om prin intuiție, prin curajul de a face schimbări, prin compasiune și respect față de sine.

        MINERVA

        Este cunoscută pentru a fi previzionat numeroase evenimente legate de viața politică și socială, atât din România, cât și la nivel global. 
        Abordează aspecte astrologice mai puțin frecventate de către specialiști, printre care influențele jucate de Chiron și Lilith, asimilând experiența de cercetare cu practica astrologică și cu studiul atent al simbolisticii. 
       Cărțile și emisiunile sale televizate, precum și activitatea sa astrologică în ansamblu au ca menire evoluția spirituală a oamenilor, deopotrivă individuală și colectivă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare