Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Legea lui OM

-64%
Legea lui OM

Legea lui OM

  • 28,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391627
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.17

Legea lui OM

            Un principiu simplu: Sunt OM cu tine, deci și tu vei fi OM cu mine. O cercetare sociologică extraordinară: Studiu asupra dezvoltării adulților, întreprins de Harvard University și derulat pe o perioadă de 75 de ani! O concluzie simplă și puternică: Fericirea în viață este dată de... relațiile interumane bune.

            Iată fundamentul pe care Marcel N. Popescu elaborează o adevărată ecologie a relațiilor umane, cu scopul declarat de a spori calitatea interacțiunilor, de a întări și a crește armonia socială și de a cultiva dezvoltarea personală.

            Află din cartea „Legea lui OM” toate secretele unei comunicări reușite și cum să observi/interpretezi vorbele și comportamentele subtile. Învață cum să-ți folosești trupul ca mijloc de comunicare, cum să-ți controlezi emoțiile și cum să negociezi eficient în orice aspect al vieții personale și profesionale. Învață tehnici moderne și exersează activitățile practice oferite de această carte pentru a duce o viață fericită, inteligentă, împlinită și armonioasă.

Dr. Marcel N. Popescu

            Licențiat în sociologie (Universitatea din București, 1978), științe economice (ASE, 1983) și ziaristică (SSPA, 1989), doctor în științe politice (2012), a activat ca redactor-șef la mai multe publicații economice, ca director de editură și de grup de consultanță în afaceri. Este consilier în comunicare și relații publice la mai multe instituții și profesor universitar de științe ale comunicării.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare