Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Legea compensaţiei divine, în profesie, bani şi miracole

-50%
Legea compensaţiei divine, în profesie, bani şi miracole

Legea compensaţiei divine, în profesie, bani şi miracole

  • 20,00RON10,00RON

15 februarie – 1 martie
Extra reduceri și CADOU semn de carte mărțișor la orice comandă
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390491
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.17

Legea compensaţiei divine, în profesie, bani şi miracole

            O carte nouă, deosebită, utilă şi foarte potrivită pentru perioada pe care o traversăm. La fel ca şi celelalte cărţi scrise de Marianne Williamson şi publicate, de-a lungul timpului, de Editura For You (Iubire magică şi Graţia de fiecare zi), şi Legea compensaţiei divine prezintă învăţături inspirate din Curs de miracole, aplicate, de această dată, la două domenii de mare interes: viaţa profesională şi cea financiară.

            Într-o vreme de incertitudine economică – în care suntem tentaţi să credem mai curând în lipsuri decât în abundenţă –, autoarea ne arată că abundenţa este la îndemâna oricui, cu condiţia să ne schimbăm modul de gândire. Aşa cum spune ea, „cu fiecare gând pe care îl avem, fie chemăm, fie împiedicăm producerea unui miracol”. Pentru a ne ajuta să înţelegem erorile frecvente de gândire, Marianne Williamson ne explică felul în care funcţionează Universul şi ne oferă instrumentele prin care să ne întoarcem la iubire şi să credem în miracole.

        „Ca expresie a perfecţiunii divine, universul se autoorganizează şi, totodată, se autocorectează. Indiferent de gradul în care mintea voastră este aliniată la iubire, veţi primi compensaţia divină corespunzătoare lipsurilor existenţei voastre materiale. Din esenţa spirituală apare manifestarea materială. Aceasta nu e doar o teorie – e un fapt. Este o lege după care acţionează Universul. Eu o numesc Legea Compensaţiei Divine.”

 

            Marianne Williamson

Marianne Williamson

Autoare și conferențiară apreciată la nivel internațional, Marianne Williamson a scris 11 cărți, printre care 7 beselleruri New York Times (4 dintre ele clasate pe locul I în topul acestei publicații). Se numără printre cei mai importanți autori contemporani, iar cărțile sale au fost traduse în peste 20 de limbi.

Marianne organizează numeroase activități caritabile pentru persoane cu boli incurabile (precum proiectul Angel Food, în Los Angeles) și a pus bazele unei campanii ce vizează formarea unui Departament pentru Pace. Revista Newsweek a inclus-o în topul celor mai influenți 50 de americani născuți după al Doilea Război Mondial.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare