Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu

-63%
Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu

Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu

  • 27,00RON10,00RON

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701738
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.27

Leac pentru Pământ. Cum să transformăm toxinele personale şi de mediu

           Iată un progres enorm pentru lucrul cu energia – vindecarea Pământului însuși.

            Începând cu legendele larg răspândite despre vindecările şamanice până la relatările biblice despre despicarea apelor Mării Roşii şi minunile făcute de Iisus când a înmulţit pâinile şi peştii, multe tradiţii spirituale conţin povestiri despre transformări, aparent inexplicabile, ale lumii şi naturii. Vechea artă de vindecare a transmutaţiei, în care substanţele toxice sunt neutralizate, este menţionată în toate tradiţiile spirituale importante ale lumii, inclusiv în textele şamanice, yoghine şi taoiste. Ea a fost abordată pentru a ne vindeca pe noi înşine, dar poate fi folosită şi pentru a vindeca mediul înconjurător.

            Timp de douăzeci de ani, Sandra Ingerman a studiat modalităţi alternative de a anula poluarea mediului. În această carte, ea ne duce într-o călătorie extraordinară prin istoria transmutaţiei, învăţându-ne cum putem folosi această tehnică uitată pentru a ne schimba pe noi înşine şi mediul în care trăim. Sandra ne oferă instrumente de creaţie, existente în practicile vechi de vindecare, cum ar fi vizualizarea, ceremoniile, ritualurile, incantările – care duc la rezultate dovedite în mod ştiinţific. Într-un exemplu extraordinar despre ceea ce poate fi realizat, atunci când acţiunile noastre sunt alimentate de conştiinţă şi conştienţa, Sandra Ingerman descrie succesul pe care l-a avut când a transformat natura apei poluate chimic.

 

 

Sandra Ingerman

            Este profesoară de șamanism renumită la nivel mondial și predă de peste 30 de ani. A susținut la nivel internațional ateliere de lucru cu privire la călătoriile șamanice, vindecare și reducerea poluării mediului prin metode spirituale.

            Sandra este recunoscută pentru diseminarea metodelor antice de vindecare în cultura noastră modernă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie