Soluția Dumnezeu

Din 22 ianuarie
la Editura For You!

Carte Soluția Dumnezeu

Da... lumea este o harababură.

Așadar, ce schimbare s‑ar produce dacă Dumnezeu există sau nu?

Descoperă puterea iubirii pure în cea mai nouă carte semnată de Neale Donald Walsch. Comandă acum la prețul de doar 32 lei
27 lei!

Comandă
Soluția Dumnezeu

Soluția Dumnezeu
Neale Donald Walsch

27 lei

Comandă
4.8/5
Rating
Amazon
5/5
Rating
GoodReads

Fragment

Vine un moment în dezvoltarea oricărei specii când timiditatea nu mai este de folos, când mai mult decât proverbiala „voce singuratică din pustie“ strigă să fie auzită, când vine Momentul Întrebării Oneste.

Pe măsură ce un virus global devastator, o injustiție rasială devastatoare, un colaps economic devastator asaltează planeta în 2020, Întrebarea Onestă este aceasta: dacă există o Putere Supremă binevoitoare, care este problema aici? De ce viața pe Pământ nu se îmbunătățește?

Sugerarea unui răspuns este, probabil, un semn de aroganță. Și, deși urăsc să vorbesc simplist, nu cumva problema este că, efectiv, nu am găsit o modalitate să ne implicăm împreună cu acea Putere Supremă, dacă ea chiar există?

Pare că omenirea nu reușește să ajungă la o înțelegere colectivă cu privire la cine și ce este Dumnezeu, ce vrea Dumnezeu, ce face Dumnezeu și cum o face.

Există o imensă ironie aici. O sesizezi? Dintre oameni, 8 din 10 sunt de acord cu privire la o Putere Supremă asupra căreia nu cădem de acord.

Suntem de acord că Ea există, dar numai atât. În privința oricărui alt lucru, suntem total divizați. O religie afirmă cutare lucru, o altă religie afirmă altceva. O cultură spune cutare lucru, o altă cultură spune altceva. O persoană pretinde cutare, o altă persoană pretinde altceva.

Ascultăm ce spune Preotul, Imamul, Rabinul sau Reverendul? Luăm aminte la cuvintele Preotesei, Predicatorului, Pastorului, Călugărului? Urmăm exemplul Surorii, Fratelui sau altora din Sfintele Ordine?

Oare lucrul de care fiecare dintre ei este atât de sigur că e adevărat reprezintă doar o iluzie și nu există niciun „Dumnezeu“? Sau…

… SAU…

poate că tot ceea ce spunem că știm despre Dumnezeu este pur și simplu incorect?

Iată ceea ce am ajuns să numesc „Dilema Dumnezeu“.

Contează oare ceva din toate acestea? Eu cred că da. De fapt, știu că așa este. Contează întrucât ne‑a făcut extrem de incapabili să punem în aplicare puterea lui Dumnezeu în care declarăm că noi credem, ca mijloc de a construi lumea în care declarăm că vrem să trăim.

Dar acum există speranță. Întrucât suficient de mulți oameni precum tine pun suficiente întrebări precum aceasta, avem suficiente șanse să transformăm suficient de multe lucruri pentru a face suficient de mult din viață să funcționeze, în sfârșit!

Suntem capabili să producem o soluție la această dilemă. Putem să îmbrățișăm Soluția Dumnezeu.

Apropo: soluția aceasta nu este ceva la care majoritatea oamenilor s‑ar gândi când întâlnesc aceste două cuvinte.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

Acest mesager spiritual modern și-a petrecut cea mai mare parte a vieții căutând sensul spiritual al existenței. De la treptele din Macchu Picchu până la altarele shintoiste din Japonia, de la Piața Roșie din Moscova până la Piața San Pietro din Vatican și până Piața Tienanmen, în China, Neale a observat peste tot dorința oamenilor de a trăi în pace și armonie, așa că a căutat să le aducă oamenilor o nouă înțelegere asupra vieții și asupra lui Dumnezeu.

Cărțile sale din seria „Conversații cu Dumnezeu“ l-au redefinit pe Dumnezeu și au schimbat paradigmele spirituale de pe întregul Glob. Scrierile lui Neale au fost traduse în zeci de limbi și au fost citite de milioane de oameni de pe toate continentele.

Alte titluri de
Neale Donald Walsch