Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Jocul vieții și cum să-l joci

Jocul vieții și cum să-l joci

Cod produs: Jocul vieții și cum să-l joci

Autor: Florence Scovel Shinn
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 152
ISBN: 9786066390972

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
28,00 lei

Descriere

Jocul vieţii şi cum să-l joci este cea mai cunoscută carte a autoarei Florence Scovel Shinn, marea maestră spirituală care a modelat domeniul evoluției spirituale și al Noii Gândiri, la începutul secolului XX. A fost publicată în 1925, iar acum, la 90 de ani de la apariţie, cartea rămâne la fel de profundă şi de adevărată, deoarece Adevărul este unic, nu se demodează, iar cartea vorbeşte despre Adevăr.
Florence Scovel Shinn a avut marele merit de a sintetiza şi populariza, prin cursurile ţinute, învăţături milenare despre  Om şi interacţiunea lui cu Universul, exemplificându-le prin situaţii inspirate din viaţa de zi cu zi (relaţia cu banii, familia, iubirea, profesia, Divinitatea etc.). 

Din această carte mică, dar plină de adevăruri mari, aflăm că:

- viaţa nu este o luptă, ci un joc – un joc în care nu poţi câştiga dacă nu cunoşti legea spirituală;
- regulile acestui jos sunt cuprinse în Biblie: atât în Vechiul Testament, cât şi în Noul Testament;
- imaginaţia este „foarfeca minţii” şi decupează fără încetare imaginile pe care omul le va întâlni în realitatea sa;
- prin folosirea corectă a imaginaţiei, omul poate dobândi tot ceea ce-şi doreşte: bani, bogăţie, faimă, relaţia perfectă;
- că fiecare gând şi fiecare cuvânt de azi ne creează realitatea de mâine, de aceea este foarte important să ne antrenăm mintea să gândească în mod corect.

Presărată cu nenumărate citate din Biblie şi cu exemple desprinse din realităţile vieţii de zi cu zi, cartea lui Florence Scovel Shinn este o lectură recomandată tuturor celor care doresc să dobândească starea de bine.

Pentru toate problemele propuse de cursanţii săi, autoarea oferea la cursuri o soluţie în acord cu Legile Universului şi afirmaţii care, prin repetare şi conştientizare, puteau anula cele mai întâlnite blocaje din viață. Toate acestea se regăsesc şi în cartea Jocul vieţii şi cum să-l joci, precum şi în Calea magică a intuiţiei, manuscrisul-eveniment pe care Editura For You are bucuria să îl publice în premieră. Ambele cărți au fost traduse de doamna Monica Vișan, fondatoarea Editurii For You și traducătoarea care a transpus în limba română minunatul mesaj din Conversații cu Dumnezeu şi se găsesc în ediţie de colecţie, de o calitate grafică deosebită, cu imagini color.

carti pentru spirit personal

Rezumat

Cuvinte de apreciere despre cartea Jocul vieţii şi cum să-l joci

„Prin studierea și practicarea principiilor descrise în această carte, putem găsi prosperitatea, ne putem rezolva problemele, putem avea o stare de sănătate mai bună, putem să ne îmbunătățim relațiile  personale – într-un cuvânt, putem câștiga jocul vieții.“

  • Norman Vincent Peale

  Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Schinn, m-a ajutat să-mi cristalizez propriul sistem de gândire și m-a ajutat să avansez pe calea unde mă afl u astăzi.“

  • Louise Hay

„Unul dintre secretele succesului lui Florence Scovel Shinn a fost faptul că ea era întotdeauna ea însăși... familiară, neprotocolară, prietenoasă și plină de umor. Era o fi ință foarte spirituală și își transmitea învățăturile pornind de la exemple familiare, practice, din viața de zi cu zi.“

  • Emmet Fox

 

 

Fragmente din carte

 

„Pentru fiecare om, există o perfectă expresie de sine, un loc pe care trebuie să‑l ocupe numai şi numai el, ceva ce numai şi numai el poate face – este destinul lui!  Această realizare există şi e o idee perfectă în Mintea Divină, care aşteaptă ca omul s‑o recunoască. Deoarece imaginaţia este o caracteristică creatoare, e necesar ca omul să perceapă ideea, înainte că ea să se poată materializa. Aşadar, chemarea cea mai puternică a omului va fi pentru Planul Divin al vieţii sale. S‑ar putea ca omul să nu aibă nici cea mai mică idee despre care este acest plan, întrucât e posibil ca un talent extraordinar să existe, însă acesta să fie adânc ascuns în sinea lui. Cererea lui ar trebui să sune astfel:
Spirit infinit, deschide calea pentru ca Planul Divin al vieţii mele să se poată materializa! Lasă geniul care există în mine să fie eliberat! Ajută‑mă să văd clar planul optim!
Planul optim include sănătatea, bogăţia, iubirea şi o perfectă expresie de sine. Aceştia sunt cei patru piloni ai vieţii, care îţi aduc fericirea optimă!
După ce ai făcut această cerere, poţi constata că în viaţa ta se pot produce schimbări majore, deoarece aproape toţi oamenii s‑au îndepărtat de Planul Divin.”

 

„Bătăliile pe care le descrie Biblia ilustrează lupta omului cu mintea muritoare: «Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.» (Matei, 10, 36) Fiecare om este ca un Iosafat, ca un David care‑l învinge pe Goliat (mintea muritoare), cu ajutorul unei pietricele albe (credinţa). Aşadar, omul trebuie să aibă grijă să nu fie «sluga vicleană şi leneşă» care şi‑a îngropat talantul. Dacă nu‑ţi foloseşti calităţile, există o pedeapsă cumplită. De multe ori, frica e cea care îl împiedică pe om să se exprime perfect pe sine. Tracul le‑a împiedicat chiar şi pe genii, însă el ar putea fi depăşit prin cuvântul rostit sau prin tratament. Atunci, omul îşi pierde conştiinţa de sine şi simte pur şi simplu că devine un canal prin care se exprimă Inteligenţa Infinită. În acel moment omul se află sub inspiraţie directă, fără frică, plin de încredere, deoarece simte că Cel care acţionează este Dumnezeu din lăuntrul lui.”

 

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: