50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Rasfoieste -50%
Iubitelor mele prietene – Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

Iubitelor mele prietene – Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

24,00 LEI 48,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066393171
Autor: Irina Binder
Pagini: 352
Dimensiuni: 13x20 cm
Greutate: 0,36kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 13796 times

Product Description

Nu căutăm nimic în viață cu mai multă pasiune și ardoare precum tovărășia unui suflet. Nimic nu ne aduce mai multă împlinire și fericire precum împărtășirea, comuniunea și dăruirea iubirii. Celălalt, prieten sau iubit, ne este deopotrivă agonie și extaz, plăcere și durere, bucurie și dezamăgire. 

Însă, oricum s-ar desfășura și încheia o relație, de prietenie sau de iubire, rămânem de fiecare dată cu ceva prețios, inestimabil: înțelepciune...

Prietene într-ale scrisului și într-ale vieții, Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu ne mărturisesc în cartea de față suișurile și coborâșurile pe care le-au trăit cu oamenii din viața lor. Fiecare experiență, sublimă sau dureroasă, le-a adus lecții importante și nu le-a știrbit deloc dorul și dorința de a-i cunoaște pe oameni, cu bune și cu rele. Cartea Iubitelor mele prietene se constituie ca o colecție de caractere, un ghid de călătorie prin meandrele relațiilor și un sprijin puternic pentru fiecare dintre noi în Călătoria spre sufletul celuilalt și spre propriul suflet.

„Vă rog să nu uitați că viața este un dar și, ca orice dar, trebuie prețuită și împărțită doar cu cei care merită. Care vă merită. Fiți pace, bucurie și iubire și vă asigur că viața vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați!
A voastră prietenă, până la sfârșit, Irina Binder”

Media notelor

5,00

Total Reviews (2)

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Iubitelor mele prietene – Irina Binder, Carmen Voinea-Răducanu

  • (5)

Total Reviews (2)
click here write review to add review for this product.