Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Iubirea începe la 40 de ani

-67%
Iubirea începe la 40 de ani

Iubirea începe la 40 de ani

  • 30,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391580
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.22

Iubirea începe la 40 de ani

          Cele mai bune relații se stabilesc adeseori după vârsta de 40 de ani, când experiența ne-a învățat ce tip de persoană ni se potrivește cel mai bine și când putem iubi cu mai multă înțelepciune și profunzime decât la 20 sau 30 de ani.

            Când ești singur(ă) la 40, 50 sau 60 de ani, cum să faci cunoștință cu un nou partener de viață? Cartea „Iubirea începe la 40 de ani” îți oferă informațiile și sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți redeschide sufletul și a porni activ în căutarea iubirii.

            Interviuri cu mai multe cupluri și propria experiență a autoarelor demonstrează că ideile din această carte chiar dau roade și că ghidajul lor prietenos te va susține pe drumul tău către adevărata iubire.

            Iubirea începe la 40 de ani îți arată cum:

            - să te pregătești logistic și emoțional pentru a ieși din nou în lume;

            - să întocmești o strategie ce te va duce către partenerul potrivit;

            - să folosești înțelept anunțurile personale, site-urile și agențiile matrimoniale;

            - să-ți gestionezi emoțiile – de bucurie și de tensiune – generate de o nouă relație.

Cherry Gilchrist

                       Este autoare şi conferențiară pe teme legate de mitologie, divinație, psihic feminin, Drumul Mătăsii, artă şi cultură rusă. Activitatea îi este inspirată de plăcerea de a descoperi înțelepciunea veche şi de a o aduce într-un context contemporan. E fascinată de culturile tradiționale şi a călătorit foarte mult, mai ales în Asia Centrală, Siberia şi America de Sud.

 A fost căsătorită timp de aproape 30 de ani, are doi copii adulți, iar acum locuieşte în Marea Britanie cu partenerul ei, Robert, care este artist.

Lara Owen

              A absolvit Universitatea din Warwick, apoi a studiat medicina chineză în Marea Britanie şi China. După mai mulți ani de practică, a cercetat dinamica relațiilor timp de cinci ani în Elveția şi SUA. Lucrează cu persoane şi cupluri de la începutul anilor 1990. Susține conferințe în toată lumea despre sănătate şi spiritualitate, precum şi despre scrierea creativă şi procesul creativ.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare