Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile

-25%
Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile

Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile

  • 20,00RON15,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066392228
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.16

Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile

În graba vieții cotidiene ne pierdem din vedere propria bunăstare și propriul confort interior, până la punctul în care nu ne mai gândim cum să ne aducem bucurie profundă în fiecare zi. În acest ghid scurt și ușor de citit, renumita formatoare/life coach Cheryl Richardson îți arată cum să hrănești cea mai importantă relație a vieții tale: cea cu tine însuți!

Pe măsură ce fiecare capitol te provoacă să-ți modifici comportamentele sau circumstanțele care te blochează, înveți cum să înțelegi impactul real al împrejurărilor, să accepți dezamăgirile în toate domeniile atunci când acestea apar, să-ți găsești ritmul natural și să te deplasezi în ritmul valurilor vieții. De asemenea, afli cum să-ți (re)descoperi pasiunile și punctele tari pentru a obține cele mai bune rezultate în toate aspectele vieții tale.

Cu sfaturi sănătoase, exerciții și resurse eficiente pentru fiecare pas înainte, acest manual practic pentru inimă și minte îți arată că, schimbându-ți modul de gândire, îți schimbi radical viața – în doar 21 de zile!

 

Este autoare a mai multor bestselleruri New York Times, printre care The Art of Extreme Self Care, care a inspirat cartea de față. Ea a fost primul președinte al International Coach Federation. Opera sa a fost prezentată pe larg în mass-media (Good Morning America, The Today Show, CBS Morning, New York Times, USA Today etc.). A însoțit-o pe Oprah Winfrey în turneul național „Live Your Best Life”.

A fost și producătoare a proiectului „The Life Makeover Project with Cheryl Richardson” pe Oxigen Network, precum și gazdă a două emisiuni publice de televiziune, „Stand Up for Your Life” și „Create an Abundant Life”.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie