Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile

Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile

Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile

 • Autor: Nacson Leon
  ISBN: 9786066391139
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 130
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.14
 • 20,00RON15,00RON

Învață cum să-ți descifrezi visele în 21 de zile

            Cu toţii avem vise atât de intense, de expresive sau de realiste, încât ne punem foarte serios problema dacă nu cumva ele sunt de fapt revelaţii provenite dintr-o sursă aparent inaccesibilă minții conștiente. Și, într- adevăr, s-a demonstrat științific că visele deblochează cele mai profunde părţi ale minţii, dezvăluie soluţii pe care mintea în stare de veghe nu le poate înţelege şi oferă îndrumări importante pentru viitor. Ghidul Învaţă cum să- ţi descifrezi visele în 21 de zile este un instrument simplu şi ușor de folosit pentru înțelegerea informațiilor zăvorâte în mesajele nocturne.

            Viața în stare de somn deține soluții pentru viața în stare veghe, iar această primă carte din Seria 21 de zile oferă un ghid cuprinzător al celor mai întâlnite simboluri, teme și mesaje pe care ni le transmit visele. În 21 de zile, veți învăța să țineţi un jurnal de vise, să vă înțelegeţi visele recurente, să distrugeţi tiparele tulburătoare de comportament evidențiate prin ele şi să vă creaţi, prin intermediul viselor, o viaţă incredibilă în stare de veghe. Veți constata în curând că, deși aveţi nevoie de numai 21 de zile pentru a învăţa să descifraţi mesajele primite în somn, deprinderea astfel căpătată va deveni o comoară valoroasă pentru tot restul vieții.

            Despre Seria 21 de zile

            Studiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de

unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvoltarea şi însuşirea în mod eficient a unor deprinderi noi.

            Dacă aveţi vreun vis pe care v-aţi dorit dintotdeauna să-l duceţi la îndeplinire, dar nu aţi ştiut cum, acum vă mai despart doar 21 de zile de momentul în care îl veţi vedea împlinit, cu Seria 21 de zile.


Leon Nacson

            Este unul dintre pionierii mişcării self-help din Australia. Specialist în descifrarea semnificației viselor, Leon a publicat nouă cărți pe acest subiect.

            Lucrarea A Stream of Dreams (Un şuvoi de vise) a devenit bestseller internațional şi a fost tradusă în patru limbi.

            Timp de 15 ani, Leon a fost editorul ziarului The Planet Newspaper, iar în prezent este directorul editurii Hay House Australia. Continuă să publice în mod regulat articole de specialitate în diverse ziare şi reviste naționale.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie