Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Învățătura Hathor. Mesaje de la o civilizaţie înălţată. Ediţie revizuită şi extinsă

Învățătura Hathor. Mesaje de la o civilizaţie înălţată. Ediţie revizuită şi extinsă

Cod produs: Învățătura Hathor

Autor: Tom Kenyon
Dimensiuni carte: 14x20 cm
Numar pagini: 290
ISBN: 9789738534887

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
28,50 lei

Descriere

Este vorba despre cartea cu același titlu, publicată de Editura For You cu foarte mulţi ani în urmă şi pe care o republicăm, dat fiind că acelaşi lucru l-a făcut şi Tom Kenyon, în anul 2013. Ideea este că această ediţie este COMPLET diferită de cea anterioară. Apar texte noi, comentarii făcute de Tom Kenyon, iar informaţia este deosebit de interesantă.

Pentru cei care nu ştiu, apare ocazia de a afla amănunţit cine sunt Hathorii, iar pentru cei care ştiu, reintîlnirea cu ei este extrem de agreabilă şi benefică.

O carte specială, care ne vine de la nişte prieteni pe care nu-i putem vedea, dar care sunt alături de noi din cele mai vechi timpuri.

Cartea conține două CD-uri cu vocea inconfundabilă a lui Tom Kenyon.

carti pentru spirit

Rezumat

   Noi suntem Hathorii. Suntem maeştri ai iubirii şi ai sunetului, dintr-o civilizaţie intergalactică înălţată. La fel cum, odinioară, am ajutat Egiptul şi alte culturi antice, tot așa ne-am întors acum ca să participăm la evoluţia actuală şi posibilă a omenirii.
   Sunteţi echilibraţi şi pregătiţi de acţiune, într-o perioadă de mare importanţă din istoria conştiinţei de pe această planetă, Se petrece ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum, iar pentru noi este o bucurie să cooperăm din nou cu voi şi să facem parte din conştiența voastră
   Dacă sunteţi dispuşi să făuriţi noua lume, vă invităm să veniţi cu noi, într-o călătorie a minţii şi inimii.
   În carte sunt incluse două CD-uri. Primul CD este o colecţie fascinantă de înregistrări live, de la diverse ateliere intensive de lucru cu Hathorii. Ascultați vocea lui Tom - care acoperă patru octave - în timp ce transmite prin channeling sunetele catalitice şi transformatoare ale Hathorilor. Al doilea CD conține meditaţii dirijate, din capitolele despre autocunoaştere şi Geometria Conştiinţei.

Hathorii au fost prezenţi în forma fizică în Tibet şi în Egiptul antic, în perioada dinaintea faraonilor şi s-au retras în astral, de unde au venit să ne ajute, acum când Pamântul şi locuitorii lui se află într-o situaţie ce nu a mai fost întâlnită. Ei sunt Maeştrii iubirii şi sunetului şi vin dintr-o civilizaţie intergalactică înalţată. Mesajul lor, care conţine şi exerciţii practice, ne ajută să folosim tehnici pentru a ne adapta corpul fizic la cerinţele actuale de evoluţie, să înţelegem fenomenul care se numeşte „centura fotonică”, să ştim să ne folosim energiile vindecătoare şi multe altele. Vom găsi aici nişte prieteni minunaţi, care se pun cu smerenie şi iubire în slujba noastră.

 

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: