Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Iniţiere şi iluminare. Calea şamanică de vindecare

-25%
Iniţiere şi iluminare. Calea şamanică de vindecare

Iniţiere şi iluminare. Calea şamanică de vindecare

  • 22,00RON16,50RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9789731701851
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Iniţiere şi iluminare. Calea şamanică de vindecare

            Cartea Iniţiere şi iluminare îl poartă pe cititor într-o călătorie de vindecare, inspirată din înţelepciunea eternă a culturilor indigene şi din cele mai recente teorii în neurobiologie. Pe parcursul mai multor etape ale acestei călătorii iniţiatice, ajungem să înţelegem cauzele suferinţei noastre şi să învăţăm cum să ne eliberăm de durerea şi drama emoţiilor noastre nevindecate.

            Viaţa însăşi ne invită să ne iniţiem prin mai multe moduri: iubire, pierderea unui părinte sau a unui prieten, naşterea unui copil, sau o criză gravă de sănătate. Iar iniţierea adevărată apare când ne confruntăm cu provocări personale şi trăim experienţa renaşterii spirituale – sau a iluminării – care urmează.

           Ideea principală a acestei cărţi este procesul de transformare a emoţiilor toxice, în surse de putere şi graţie divină. Când vom învăţa să trecem peste situaţiile dificile şi ne vom accepta vieţile aşa cum sunt, vom putea începe să ne identificăm cu un sine care este etern. Cartea Iniţiere şi Iluminare ne arată cum să ne luăm la revedere, cu eleganţă, de la trecutul nostru, să descoperim un spaţiu sacru al spiritului şi bucuriei şi să unim corpul cu sufletul.

           Povestind din propriile experienţe, cercetând mitologiile mai multor culturi şi extinzându-şi cercetarea pe tărâmul neurobiologiei, Alberto Villoldo le permite cititorilor să profite de aceste practici străvechi.

Dr. Alberto Villoldo

Psiholog și antropolog, Alberto Villoldo a studiat peste 25 de ani practicile de vindecare ale șamanilor incași și ale celor din bazinul Amazonului. A fondat Laboratorul de Autoreglare Biologică, la Universitatea din San Francisco, pentru a studia modul în care mintea creează sănătate și boală în plan psihosomatic.

                Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde antrenează cursanți din SUA și Europa să practice medicina energetică și procesul de recuperare al sufletului. El a descoperit un set de tehnici ce transformă corpul, vindecă sufletul și schimbă modul în care trăim și murim.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare