Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Inima iubirii

-64%
Inima iubirii

Inima iubirii

  • 28,00RON10,00RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066391559
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.20

Inima iubirii

De ce relaţiile sunt atât de derutante?

Cum poţi să-ți dai seama din timp ce nu merge bine în relațiile tale?

Cum să previi sau să rezolvi neînțelegerile fără dezamăgire, resentimente și irosirea energiei pe fantasme periculoase?

            Aplică înțelepciunea și experiența acumulate de dr. John F. Demartini pentru a înțelege comportamentul uman așa cum se manifestă în relațiile umane. Fie că îți cauți sufletul-pereche, fie că vrei să reaprinzi scânteia din relația ta actuală cu partenerul de viață sau să-ți păzești căsnicia de pericolele infidelității, cartea „Inima iubirii” îți evidențiază mecanismele ascunse din relațiile de iubire, prietenești sau de serviciu și te invită să-ți descoperi natura deplină, divină, pe care o ai în comun cu fiecare ființă de pe planetă.

            Intră în inima iubirii – ea îți va transforma toate relațiile în legături pline de recunoștință și împlinire.

 

Dr. John F. Demartini

Este autor, conferențiar și consultant de afaceri, cu clienți diverși, de la finanțiști și directori corporatiști de pe Wall Street până la profersioniști din domeniul medical, actori și sportivi de performanță. Este fondator al Școlii de Filosofie și Vindecare Concourse of Wisdom.

                Dr. Demartini și-a început cariera ca medic specializat în chiropractică, apoi a explorat mai multe științe, căutând ceea ce el numește Principiile Universale ale Vieții și Sănătății.                 Cărțile și conferințele sale impresionează prin perspectivele sale edificatoare, prezentate într-o manieră prietenoasă și amuzantă și punctate cu recomandări pragmatice și eficiente.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie