Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Programul Stil de Viață Apetisant

-20%
Programul Stil de Viață Apetisant

Programul Stil de Viață Apetisant

  • 30,00RON24,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392518
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.21

Programul Stil de Viață Apetisant

Programul Stil de Viață Apetisant este prezentat de Jasmuheen pentru Ambasada Păcii ca modalitate puternică și pragmatică de a te bucura de mai multe ritmuri de sănătate, fericire și armonie cu sine și cu lumea!

Bazat pe principiile științei biocâmpurilor, acest stil de viață holistic mărește claritatea mentală și capacitățile intuitive, stimulează exprimarea naturii noastre superioare și, în general, ne ajută să devenim mai empatici, mai împliniți și mai altruiști.

Cercetări din ultimele două decenii asupra acestui program au arătat că modul în care alegem să ne petrecem timpul este cheia către o viață plină de iubire, întrucât practicarea zilnică a acestui stil de viață ne face mai sănătoși, mai fericiți și mai armonizați. Ca urmare, ne vom schimba și comunitatea și societatea în care trăim.

Când ne rafinăm energic, ne realizăm în același timp și cel mai înalt potențial și experimentăm cine suntem cu adevărat, Sinele care ne insuflă viață. Începe chiar acum acest Stil de Viață Apetisant!

 

JASMUHEEN

Cu experiență în meditație de peste 40 de ani, președintă pe viață al Global Congress of Spiritual Scientists, din India, Jasmuheen este specialistă în călătorii în planul interior profund, folosind procesul meditativ alchimic pentru a le permite oamenilor să se cufunde mai adânc în propria natură iluminată.

Ca Ambasadoare a Păcii, ea călătorește de peste 20 de ani, obținând numeroase reușite în lume cu munca sa, de la triburi din Columbia și Amazon până în ghetourile din Brazilia. A lucrat cu persoane aflate la diferite niveluri de guvernare, prezentându-și munca la Organizația Națiunilor Unite în 2013, la Viena.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare