Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine

-25%
Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine

Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine

  • 55,00RON41,25RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 110

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066391368
    Dimensiuni: 16x22 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.65


Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine


             „Am plecat la drum în viață cu multe frici, cu lipsa respectului de sine și a propriei valori. După multe situații de viață bune, mai puțin bune, estetice sau grotești, am priceput că toate situațiile ce vor urma pot fi doar bune dacă eu decid asta.

            Înțelegerea acestei realități m-a dus la un set de acțiuni conștiente ce m-au schimbat ca om, ca stare a minții, ca mentalitate, ca puncte de referință. Toate aceste schimbări au făcut din mine un om împăcat cu sine și cu mai toate ale vieții, un om bine cu el. Un om care decide calitatea vieții sale, nu un om căruia i se decide.

            Această carte este ca un mic manual de transformare a sinelui și a vieții. Cred cu tărie că soluția la necunoscutele oricărui om stă în îndeplinirea visurilor sale și a planului cu el însuși.”

            Nadine Voindrouh


Nadine Voindrouh

 „Nadine, peste 20 ani de prietenie m-au ajutat să-ți observ îndeaproape transformarea, fără să înțeleg, însă, cu adevărat cum a funcționat motorul ce te-a împins spre mai bine, spre împăcare, spre fericire. Mă bucur că ai găsit calea potrivită pentru a-i învăța și pe alții să se elibereze!”

                Răzvan Fodor

 „Nadine este exemplul viu că nimic nu e imposibil în viață și că suntem ceea ce gândim.”

                Dan Badea

                „Nadine și-a atins izvorul și vrea să știi că și tu poți face asta, fără să dai vina pe cineva că nu poți, că e greu, că e ceva de neatins. Lasă-te purtat de îndemnurile ei și găsește-ți motivația interioară! Nu e niciodată prea târziu să-ți atingi izvorul viselor!”

                Florentina Fântânaru, realizatoare TV (emisiunea Dincolo de aparențe)

 „Dreamboard ne forțează să trasăm drumul, să vedem exact ce vrem să realizăm, cu ce bază, în cât timp, să nu ne lăsăm viața la voia întâmplării. Și să pornim cu încredere și curiozitate pe acest drum.”

                Manuela Maftei, Finance Manager, Business Lease Romania S.R.L.

 „Lucrul pe care îl admir cel mai mult la Nadine, omul cu un optimism debordant, este că ne roagă, cam o dată la două propoziții, să fim buni cu noi înșine și cu cei din jur pentru că bunătatea este baza solidă ce îți va susține visurile!”

                Ela Prodan, actriță și participantă la atelierul Dreamboard

„Întâlnirea cu doamna Nadine Voindrouh este una dintre bucuriile vieții mele. Știu că această carte le va ajuta pe multe femei din România să își (re)găsească drumul, calea în viață. În cea profund lăuntrică, mai ales... Mulțumesc, Nadine, ești un om frumos cu totul!”

                Cristiana Uzună, avocată și participantă la atelierul Dreamboard

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie