Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 100 lei
Numerologie și Destin

Numerologie și Destin

Cod produs: Numerologie și Destin

Autor: Valeriu Pănoiu
Dimensiuni carte: 14x20
Numar pagini: 222
ISBN: 9786066391290

Disponibilitate:Momentan lipsa stoc
28,00 lei

Descriere

După succesul cărții Astrologia de la Cer la Pământ, Valeriu Pănoiu, unul din cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoaștere, de data aceasta prin numerologie. Convins că genialitatea constă în simplitate și că întrebările existențiale își conțin răspunsul în simboluri aflate la vedere, cum ar fi numerele, autorul realizează conexiuni ingenioase și reușește să găsească cel mai accesibil limbaj pentru a explica pe înțelesul tuturor informații pline de sens ce cuprind însuși sensul vieții.
Abordarea generală a numerologiei, cu firele ce o leagă de ştiinţele exacte (matematică) şi, în egală măsură, de științele ezoterice, continuă cu studiul numerologiei personalității, mai degrabă un studiu de psihologie fundamentată pe spiritualitate și tradusă prin coduri numerice, ajungând la ramificațiile numerologiei aplicate în viața de zi cu zi.
Spre deosebire de astrologie, numerologia este o ştiinţă mai abstractă, pe o treaptă superioară de sinteză, implicit mai sentenţioasă, informațiile fiind mai directe și mai clare. Astrologia ne spune de ce
ni se întâmplă ceea ce ni se întâmplă, fiind o știință a conștientizării; numerologia este o ştiinţă a acordării cu ritmurile cosmice, a sincronizării conștiente cu întregul Univers.

 

Despre autor

Astrolog, numerolog și formator, Valeriu Pănoiu s-a născut pe 11 februarie 1981 la Pitești. Este Vărsător cu Ascendent în Gemeni, are Vibrația Nașterii 5 și Destinul 6. Idealist și vizionar, Valeriu înțelege foarte bine că spiritualitatea și ezoterismul nu au valoare dacă rămân la nivel de cunoaștere abstractă. De aceea şi-a pus întreaga activitate de scriitor şi consilier în serviciul oamenilor, pe care îi ajută să se autocunoască şi să-şi conştientizeze deplin rolul pe Pământ, astfel încât, prin alegerile pe care le fac, să trăiască nu numai o viață plină de sens, cu decizii și responsabilități asumate, dar şi să acceseze cea mai înaltă energie pe care o pot atinge, purtătoare de Lumină și Iubire Divină.
Valeriu a realizat și prezentat emisiuni de televiziune consacrate astrologiei și metafizicii, colaborând cu TVR1 (rubrica „Horoscop” din cadrul matinalului România, zi de zi, 2012) și cu B1TV, fiind invitat constant al prestigioasei emisiuni 360 de grade.
    http://valeriupanoiu.blogspot.ro

Rezumat

„Numerologia este un limbaj al vieții, codificat într-un sistem de semne care ne ajută să aflăm răspunsul la întrebări existențiale și să trăim conștient. Instrument de autocunoaștere, numerologia dezleagă enigmele îndemnului socratic Nosce te ipsum! (Cunoaște-te pe tine însuți!). Cu ajutorul numerelor, ne asumăm puterea asupra propriei vieți prin înțelegerea structurii noastre interioare, prin acceptarea locului nostru în propria viață și în viața celorlalți, prin acceptarea rolului celorlalți în viața noastră, prin împlinirea Destinului.
Spre deosebire de astrologie, numerele sunt forțe mult mai greu de stăpânit, vibrații mult mai înalte, care ne atrag într-un flux energetic ce ne amintește clipă de clipă că viața este o curgere și că orice luptă împotriva curentului duce numai la conflict, suferință sau boală. Numerele formează o rețea energetică alcătuită din canale prin care atragem spre noi experiențe, fiind, în viziune ultamodernă, un model de GPS al vieții. Mai puțin complexă, dar și mai puțin variabilă în interpretare, numerologia ne dă acces la puterile numerelor, ce pot fi percepute ca entități vii, la care suntem conectați permanent.

Numerele au valoare simbolică.

Numerologia este o ştiinţă simbolică, aflată pe un plan mai subtil decât astrologia. Numerologia studiază semnificaţia numerelor, văzute ca idei-forţă. Fiecare număr are un anumit nivel de vibraţie, corespunzând unui tip de  energie.

Orice număr este energie şi transmite o informaţie.

Numerologia pleacă de la premisa că la baza vieţii stau numerele. Organizarea lumii aşa cum o cunoaştem noi are la bază numerele.”

Valeriu Pănoiu

Răsfoiește

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: