Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului, chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă

-25%
Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului, chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă

Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului, chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă

  • 40,50RON30,38RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 81

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066390880
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.33

Remisie totală. Să-i supraviețuim cancerului, chiar și atunci când nimeni nu ne mai dă nicio șansă

            În cartea ei, Remisie totală. Să-i supravieţuim cancerului chiar şi atunci când nimeni nu ne mai dă nicio şansă, Dr. Kelly A. Turner, fondatoarea Proiectului Radical Remission, dezvăluie 9 factori care pot duce la o remisie totală a cancerului, chiar şi atunci când medicina convenţională nu a reuşit.

            În timp ce-şi făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley, din California, dr. Turner, cercetătoare, lector universitar şi consilier în oncologie integrativă, a fost şocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoşit chiar şi atunci când nimeni nu le mai dădea nicio şansă, fără ajutorul medicinii convenţionale sau după ce medicina convenţională a dat greş. A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 ţări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici şi 20 de supravieţuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile şi tehnicile lor de vindecare. Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală şi cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri.

            Dovezile strânse de autoare au 9 factori-cheie în comun, despre care ea consideră că au potenţialul de a-i ajuta chiar şi pe pacienţii cu cancer în fază terminală să-şi transforme viaţa. Fiecare factor-cheie este descris detaliat într-un capitol din carte şi este documentat cu poveşti spectaculoase despre călătoria spre vindecare a pacienţilor diagnosticaţi cu diferite tipuri de cancer.

            Remisie totală este o carte care se adresează celor care sunt în mijlocul tratamentului convenţional pentru cancer, celor care caută alte opţiuni deoarece tratamentul a făcut tot ce se putea şi celor care par să nu mai aibă alte opţiuni rămase, dar încă simt că viitorul le rezervă posibilitatea speranţei.

 

 

 

Dr. Kelly A. Turner

                 În timp ce-şi făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley din California, dr. Turner, cercetătoare, lector universitar şi consilieră în oncologie integrativă, a fost şocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoşit chiar şi atunci când nimeni nu le mai dădea nicio şansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce medicina convențională a dat greş. A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 țări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici şi 20 de supraviețuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile şi tehnicile lor de vindecare.

                Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală şi cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare